Siglo Seki Cutter Tan
Siglo Seki Klipper tan

Siglo Seki Klipper tan


145,00 €

Gratis forsendelse
Tilgængelighed: Midlertidigt udsolgt. Ingen leveringsdato kendt

Antal

Mens mange cigarreskærere, der er tilgængelige i dag, forsøger at imponere dig med komplekse designs og gadgetry, går det oprindelige formål med skæreren ofte tabt: at levere et rent og præcist snit uden at beskadige cigaren. Designerne bag Siglo-serien af premium-tilbehør har skåret cigareskæring ned til dens mest oprindelige essens med Siglo Seki Cutter.

Cutterens minimalistiske design er udstyret med de fineste klinger fra mester-sværdmagere i Seki, den japanske sværdby. Disse håndværkere, der er kendt for at smede verdens fineste samurai-sværd, bruger deres evner til at smede et ufatteligt skarpt, vinklet stålblad. Et hul i midten af bladet reducerer overfladekontakt og træk, hvilket gør det ideelt til at skære rent gennem cigarer med lille skade på bladet. En stor åbning lader dig skære de største cigarer med selvtillid.

Et tan læderhåndtag og matchende læderpung tilføjer et moderne flair til cutterens slanke slanke profil. Det slanke design gør den til en ideel lommeskærer og er endda slank nok til at passe i en tegnebog.

Siglo Seki Cutter er en perfekt blanding af no-nonsense-funktionalitet, kraftig skærevirkning, bærbarhed og raffinement. Det er en vindende kombination, som du ikke ønsker at gå glip af.

:
Klipper type
Materiale:
Rustfri stål
Farve:
Brun
Mærke:
Siglo
 Kunde vurderinger og anmeldelser
Ingen har lavet en anmeldelse endnu