Xikar

Xikar

Xikar bragede på scenen med game-changing cigarklippere, som blev favoriseret af cigarelskere over hele verden. Så det var kun naturligt, at Xikar ville afsløre en linje af cigarlightere til at parre med de legendariske klippere. Som med Xikar-klippere, hver Xikar-lighter legemliggør Xikar-teamets passion for at blande banebrydende innovation med hverdagsfunktionalitet og værdi.


Xikar-historien

Cigarelskeren Kurt Van Keppel blev mere og mere frustreret over manglen på pålidelige cigarklippere på markedet. Van Keppel tog ordsproget "Hvis du vil have noget gjort rigtigt, skal du gøre det selv", da han slog sig sammen med sin ven, designingeniør Scott Almsberger, for at skabe den ultimative cigarklipper.


Måneders forskning og udvikling affødte en klipper, der perfekt blandede moderne design og materialer med brugervenlig alsidighed. Før klipperen kunne deles med verden og lancere virksomheden til de højeste niveauer af industriprestige, måtte Van Keppel og Almsberger finde sig i et navn til deres nye satsning.

For korrekt at navngive deres banebrydende skabelse, vendte Van Keppel og Almsberger sig til fortiden og Taino-folket, der blomstrede i hele Caribien på tidspunktet for Christopher Columbus' ankomst til den nye verden. Columbus' følge og de efterfølgende beskrev Taino-folket, der røg, hvad vi nu ved, var tobak placeret i majsskaller eller palmeblade.
Taino-folk skulle efter sigende have kaldt deres unikke ryger "sikars" eller hvad der i sidste ende ville blive "cigarer", som vi kender dem nu. Van Keppel og Almsberger byttede 'S' ud med et 'X' for at give det et moderne look og lyd, en beslutning, der har været med til at gøre Xikar til et af verdens mest anerkendte cigartilbehørsmærker i dag.

Med Xikar-navnet på plads, blev klipperen, nu døbt Xikar Xi-1, sluppet løs på verden. klipperen viste sig at være en blockbuster, der for altid ændrede cigartilbehørsindustrien. Med udgangspunkt i Xi-1-klipperens succes fortsatte Van Keppel og Almsberger med at vokse Xikar-cigarklipper-produktlinjen såvel som andet innovativt cigarrygningstilbehør, altid med øje for holdbarhed, funktionalitet og værdi. Dette gælder især for Xikars brede udvalg af lightere.

Xikar Lighter Valgmuligheder

Uanset om du vælger en lighter baseret på, hvordan den ser ud, fungerer, værdien den leverer eller alt det ovenstående, er du sikker på at finde en god pasform inden for Xikar lighter-serien. Her er et par af de nuværende favoritter:

Xikar ELX

Xikars bestseller Element-lighter er blevet redesignet som Xikar ELX for at levere endnu mere effektive tændingsegenskaber. Dobbelt Jetflamme tænding og en indbygget cigarstanser leverer al den alsidighed, du behøver for at nyde cigarer, når som helst eller hvor som helst.

Xikar Allume

Denne klassiske Xikar lighter har været en fanfavorit, siden den først kom på banen. Xikar Allume ligger godt i hånden, leverer en vindafvisende jetflamme og er bygget til at holde. Med sin robuste konstruktion, komfortable bærbarhed og letanvendelige sideklemmetænding er Allume klar til stort set enhver udfordring.

Xikar Executive

Skabt til cigarelskeren, der værdsætter en gnidningsløs blanding af funktionalitet, pålidelighed og stil, er Xikar Executive endnu en legendarisk Xikar-klassiker. Lighteren er nydesignet til forbedret lysstyrke og har en sidetænding, en enkelt jet-flamme og et sofistikeret look, som gør den til et oplagt valg for den moderne cigar-aficionado på farten.

Xikar Tech

For en lighter, der kombinerer stor brændstofkapacitet, holdbarhed og værdi, skal du ikke lede længere end Xikar Tech. Den store, gennemsigtige brændstoftank holder dig klar til handling, selv på de længere udflugter. Ergonomisk og robust bygget, lighteren er en arbejdshest, du kan regne med hver dag. Fås med enkelt- eller flere jetflammer.

Xikar Ellipse

Nydesignet til forbedret ydeevne, Xikar Ellipse fortsætter med at udvikle sig som en af ​​mærkets all-time favoritter. Dens sofistikerede, men alligevel komfortabel at holde-design komplementerer den kraftige triple jet-flammetænding, der blusser i gang med blot et tryk på tommelfingeren.

Xikar Forte

Den hot rod-inspirerede Xikar Forte skabelse gør skæring og tænding af cigarer seje, sjove og effektive på én gang. Fortes ydre beklædning, som er kåret som årets cigartilbehør af Cigar Journal, rummer en kraftfuld enkeltbrænder, vindafvisende jetflamme og 7 mm cigarstanser, der betyder du tænder cigarer med effektivitet og kompromisløs stil.

Xikar Stratosfæren

Der er måske ikke noget mere frustrerende, når du rejser i højere højder end en lighter, der ikke vil fungere, når du har mest brug for det. Xikar-teamet har fundet løsningen på dette problem med Xikar Stratosphere lighteren. Den høje vindtætte flamme og lette, men alligevel holdbare konstruktion, gør dette til en fantastisk mulighed for moderne eventyrere.

Xikar HP4

Inspireret af nutidens sofistikerede superbiler skaber Xikar HP4 en balance mellem robust funktionalitet og state-of-the-art design. Hvis du vil have en lighter, der giver en erklæring, men alligevel er nem at holde og betjene, er denne publikumsbehager et vindende valg.

Xikar Turrim

Xikar Turrim har en kraftig jetflammetænding, et skraldejusteringshjul, en overdimensioneret brændstoftank og et stort brændstofvindue. Lighterens unikke 5" x 64 cylinder design gør Turrim til en højtydende cigarlighter til bordplader såvel som den ultimative lighter til den rejsende cigarkender, der passer ind i de fleste cigarrejsetasker**.

Xikar Volta

Xikar Volta samler alle Xikars innovative teknologier for at skabe den ultimative skrivebordslighter. En stor trykknap-tænding trækker et beskyttende skjold tilbage og tænder kraftige quad-flamme-brændere, for at levere optimal dækning, når du tænder dine cigarer. En overdimensioneret skraldeflammejustering og et stort brændstofvindue bidrager kun til denne unikke lighters værdi.

Xikar Lighter Gavesæt

Xikar tilbyder også forskellige gavesæt, der inkluderer lightere og nogle af Xikars mest populære tilbehør. Fra lighter/klipper-kombinationer til temasæt til automobilentusiasten, golfspilleren eller udendørseventyreren, Xikar har muligheder for at forkæle din yndlingscigar-aficionado eller dig selv med Xikar-oplevelsen.

Xikar livstidsgaranti

Xikar er forpligtet til, at tilbyde de bedste tilgængelige produkter, og de står ved hver og en af ​​deres kreationer, ved at tilbyde en livstidsgaranti. Hvis lighteren ikke lever op til Xikar-løftet, afhjælper Xikar gerne eventuelle problemer med lighteren.

Xikar Lighter Care

Selvom det er fantastisk at have en livstidsgaranti ved hånden, vil du stadig gerne give din lighter al den pleje, den fortjener. Følg altid Xikars vedligeholdelsesanbefalinger, herunder brug kun præmiebutan-brændstof. At give den ekstra TLC vil holde din Xikar lighter med optimal ydeevne og kan måske bare spare dig for nogensinde at bruge Xikars livstidsgarantiservice.

Bliv tændt med Xikar

Xikar tilbyder en perfekt blanding af form, funktion og værdi, der har gjort mærket til en favorit blandt cigarelskere, siden Xikar først ankom på scenen med deres øjeblikkelige klassiske cigarklippere. Kickstart din Xikar-oplevelse i dag, og find den ideelle Xikar-lighter til dig.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger