Cigar askebægre

Cigar askebægre

Forskøn dit rygerum, samtidig med at du får et praktisk og sikkert sted at lægge dine cigarer med det helt rigtige cigar-askebæger. Uanset om du har brug for et simpelt askebæger til baghaven, noget bærbart, når du er på farten, eller et askebæger, der tilføjer et strejf af elegance til dit cigarrygerområde, er der et til dig.


Hvordan adskiller et cigar-askebæger sig fra et almindeligt askebæger?

Mens den grundlæggende funktion for alle askebægre er at give et sikkert sted at komme af med asken, tilbyder cigaraskebægre et par ekstra funktioner for at gøre tingene lettere, idet der tages hensyn til mængden af din gennemsnitlige cigar. De omfatter typisk:

 • Større områder til opsamling af cigaraske, ofte med dybere skåle og/eller rigeligt med bakkearealer.
 • Integrerede cigarstøtter, der er store nok til at rumme forskellige cigarstørrelser, og som giver et sikkert og trygt sted at sætte din cigar.
 • Et bredt udvalg af design, farver og stilarter med cigartemaer, der er ideelle til indretning af hjemmet, kontoret eller loungen.

  Cigaraskebægre gør det lettere at bortskaffe cigarskodder og aske effektivt, så du kan holde dit cigarrum renere, end det ellers ville være med almindelige askebægre.

  Valg af et cigar-askebæger

  Der er et par ting, du skal overveje, når du vælger et cigaraskebæger for at optimere din cigarrygning. Overvej, hvor du vil bruge askebægeret og sammen med hvem. Hvis du primært skal bruge det udendørs, bør du måske vælge et askebæger, der er fremstillet af et vejrbestandigt materiale. Hvis du ønsker et mere formelt look til indvendige rum, giver askebægre af glas eller porcelæn et udsøgt udseende.

  Når dine cigar-eventyr har tendens til at omfatte andre cigar-fans, er et større askebæger med ekstra cigarholdere sandsynligvis på sin plads. Hvis du er vært for fester eller andre arrangementer, er fritstående askebægre et oplagt valg. Rejseaskebægre i lommestørrelse er også et hurtigt og nemt valg, som giver dig mulighed for at komme af med asken på sikker vis, mens du er på farten. Når du har afgrænset, hvor og hvornår du vil bruge askebægeret, kan du vælge den type askebæger, der passer bedst til dine specifikke behov.

  Typer af cigar-askebægre

  Cigaraskebægre findes i et utroligt bredt udvalg af størrelser, former, farver og stilarter, der passer til stort set enhver lejlighed. Her er et par af de mest almindelige typer:

  Single Cigar Askebæger


  Disse askebægre er ideelle til at nyde cigarer i ensomhed, og de har en enkelt cigarholder og er generelt mere kompakte. De er også et godt valg, når pladsen er begrænset. adorini Keramisk Cigar Askebæger Blad Sort er et klassisk eksempel på et askebæger til en enkelt cigar.

  Dobbelt cigar-askebæger


  Disse populære muligheder har to cigarholdere, så du kan bekvemt dele din askebægerplads med en anden cigarelsker. Firkantet Glasaskebæger for Two Cigarer er et elegant, klart glas, der passer til næsten alle cigarrygermiljøer.

  Askebæger til flere cigarer


  Disse askebægre er perfekte til cigarfester og andre venlige sammenkomster, og de har tre eller flere cigarholdere og har generelt større skåle, så de kan rumme mere aske. Det firkantede glasaskebæger til fire cigarer er et populært valg.

  Cigar askebæger med stor skål


  Askebægre med stor skål, også kaldet deep bowl eller høje askebægre, er ideelle, når der er behov for ekstra plads til at deponere aske. Det dybere skåldesign betyder også færre ture for at tømme askebægeret, hvilket giver dig mere tid til at slappe af med din yndlingsrygning. Stinky Cigaraskebæger Rustfri er et valg med stor skål, der tiltaler mange mennesker.

  Stående cigar-askebæger


  Stående askebægre, også kendt som fritstående askebægre eller gulvaskebægre, er i princippet askebægre på en sokkel. De kan placeres næsten hvor som helst, og udelukker behovet for et bord eller en bordplade. Stående askebægre som adorini's Stående Askebæger egner sig godt til både hjemmet, forretningen og udendørs omgivelser.

  Bærbart cigar-askebæger


  Bærbare askebægre gør det nemmere for cigarentusiaster at nyde cigarer sikkert og rent, mens de er på farten. Disse omfatter skatte i lommestørrelse såsom det bedst sælgende Country Bærbare Askebæger Skydedør, som lader dig tage asken med dig, indtil du kan finde et passende sted at bortskaffe den. Mange bærbare askebægre, som f.eks. Xikars askebæger i rustfrit stål, er designet til at passe i de fleste kopholdere i biler og giver dig mulighed for at deponere din cigaraske uden besvær, mens du kan holde øjnene på vejen.

  Cigar Askebæger Gavesæt


  Hvis du leder efter en god gave til din yndlingscigarentusiast, eller hvis du bare foretrækker at have matchende serier, så er cigar askebæger-gave sæt en god måde at gå til det på. Disse sæt kombinerer askebægre med andet tilbehør til cigarer, såsom skærere, lightere, cigaretuier eller andre nyttige gadgets.

  Forbedre øjeblikket med et cigar-askebæger

  Ingen har lyst til at rense aske op fra gulvet, møblerne, bordpladen eller bilens interiør. Vi ønsker bestemt heller ikke at skabe en brandfare ved at smide aske, hvor den ikke hører hjemme. Så nyd øjeblikket på den rigtige måde, og hold dit cigarrum sofistikeret, sikkert og rent med et velvalgt cigar-askebæger.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger