Siglo

Siglo

Siden 2003 har Siglo Accessory humidors glædet cigarelskere med smukt udformede kreationer, der på én gang er stilfulde, vellavede, effektive og modige. Fra klassiske designs til vildt unikke kunstneriske kreationer sprængfyldt med farver, Siglos humidorer sigter mod at behage selv de mest kræsne aficionados, og er blevet en favorit blandt cubanske cigarkendere over hele verden.

Den cubanske forbindelse
Siglo Accessory-mærket blev lanceret i 2003 af Pacific Cigar Company Limited (PCC), en Hong Kong-baseret virksomhed. PCC blev grundlagt i 1990'erne og opnåede hurtigt prestige som den eneste autoriserede distributør af cubanske cigarer i Asien og Stillehavsområdet. Dette eksklusive partnerskab med Cubas Habanos SA giver PCC og deres Siglo-tilbehør en unik plads i cigarenes verden.


Med bånd til Cubas mest berømte cigarer har Siglo Accessory skabt en række cubansk-inspirerede humidorer og tilbehør, som har øget Siglos popularitet blandt cigarelskere over hele verden. Mærket har bevaret sin ansete position takket være en forpligtelse til kerneprincipper.

Siglo-vejen
Holdet af designere og håndværkere bag hvert Siglo-produkt brænder for deres håndværk, og hvad hver kreation bringer til cigarelskerens oplevelse. Så hvad gør Siglo til noget særligt? Svaret findes i brandets ledende filosofi om at kombinere:

 • Elegant design
 • Moderne stil
 • Materialer af høj kvalitet
 • Upåklageligt håndværk
 • Overordnet værdi

  Siglo-produkterne er designet af de bedste og klogeste, Hong Kong har at byde på, og de er fremstillet af håndværkere fra hele verden ved hjælp af materialer indsamlet i Asien, Sydamerika og Europa. Resultatet er et katalog af imponeret designede og smukt æstetiske kreationer, der er ideelle til enhver cigarentusiasts hjem eller kontor.

  Valg af en Siglo-humidor
  Der findes ingen anden samling af humidorer på markedet i dag, som har samme udseende og fornemmelse som en Siglo-humidor. De er levende, unikt designede og indbydende til det sidste, og hver eneste Siglo-humidor er et midtpunkt, der med sikkerhed vil få smilet frem hos alle, der træder ind i rummet.

  Når du begiver dig ud på din søgen efter den perfekte Siglo-humidor, bør du overveje et par punkter, som kan hjælpe dig med at indsnævre dit fokus.

  Størrelse

  Som med enhver humidor skal du sikre dig, at størrelsen ikke kun passer til, hvor du vil placere den, men også til det antal cigarer, du ønsker at fugte. Siglo gør det nemt med tre grundlæggende størrelser af bordhumidorer, som du kan vælge imellem.
 • Small (S) Denne populære størrelse har plads til op til 50 cigarer og er et godt valg for dem, der ikke har så meget plads, men gerne vil have et velholdt lager af cigarer. En god indgang til Siglo-universet.
 • Medium (M) Denne størrelse er en aficionado-favorit og en god mulighed, hvis du vil udvide din cigarsamling til hele 75 cigarer i Corona-størrelse. En størrelse, der tilbyder flest forskellige muligheder i Siglo-serien.
 • Large (L) Med plads til op til 100 cigarer giver denne mulighed dig mere plads til cigarer, men den er ikke nær så kompakt, og optager mere plads på dit rum eller kontor.
 • Extra Large (XL) Denne usædvanligt store størrelse er kun for de mest seriøse cigarsamlere og kan rumme op til 200 cigarer i Corona-størrelse. Denne størrelse produceres normalt kun i begrænsede udgaver.

  Siglo tilbyder selvfølgelig andre størrelser, herunder en rejsehumidor til 10 cigarer og humidorer, der kan rumme over 300 cigarer. Men hovedfokus er fortsat på Small og Medium, som er de foretrukne størrelser for mange cigarentusiaster i hele verden.

  Stil

  Det måske sværeste valg, når man skal vælge en Siglo humidor, er stilen eller udseendet af humidoren. Siglo tilbyder en bred vifte af iøjnefaldende overflader til enhver tænkelig indretning. Siglo humidors fanger først din opmærksomhed med deres smukke højglans pianofinish.

  Håndværkere gennemgår en grundig proces med håndpåføring af mindst 15 lag lak, for at opnå det strålende blanke look. Kombiner denne proces med en række lyse farver og eksotiske finér, og resultatet er virkelig fantastisk.

  Vibrerende serie
  Som navnet antyder, har Vibrant-serien en samling livlige farver, der helt sikkert vil lyse op i ethvert rum. Rød og gul er blandt de mest populære valgmuligheder, og matcher nøje farveskemaerne for berømte cubanske cigarbrands. Blå, grå, hvid og endda lilla er også gode muligheder, der tilføjer et stænk af farve til din cigaroplevelse.

  Kinesisk stjernetegn-serie
  Fejr det kinesiske nytår, eller vis dit eget dyretegn frem med denne samling af smukt gengivne kunstneriske kreationer. Hver humidor har et stiliseret billede af et kinesisk stjernetegn. Det bedste eksempel er måske den udsøgte Year of the Goat-humidor, som har en sort højglansfinish med dragende kinesiske mønstre og kalligrafi i rød lak.

  Klassisk serie
  Mens Siglo har opbygget et ry for at skabe dristige og levende designs, tilbyder mærket også en samling humidorer til dem med mere traditionelle tilbøjeligheder. Disse humidorer har eksotiske træsorter, såsom makassar og ibenholt, med smukt flydende åremønstre.

  Biometrico-serien
  Biometrico-serien tilfører yderligere værdi og sikkerhed til Siglos ekspertfremstillede kreationer. Det unikke design af denne låsbare humidor giver dig mulighed for, at holde dine cigarer sikkert låst inde uden besværet med at holde styr på en nøgle. Et enkelt tryk på fingeraftrykslæseren, der er placeret på forsiden af humidoren, låser humidoren op. Det ultimative valg til at nyde dine cigarer uden bekymringer og besvær.

  Uanset stilen leverer hver Siglo-humidor Siglos varemærkeblanding af kvalitet, funktion og stil. Siglos andre tilbud, såsom Geometry-serien, Cohiba-inspirerede serier og Limited-Edition-serien, giver cigarelskere et bredt udvalg af fantastiske humidorer at vælge imellem, som den legendariske Koi Fish-humidor med sit slående indlagte design.  Funktioner


  Mens humidorens størrelse og stil er vigtig, bør den afgørende faktor i sidste ende være de funktioner, der findes på indersiden, humidorens fungerende hjerte. Siglo-humidorer tilbyder et væld af funktioner, der giver sikkerhed og lang levetid, samtidig med at de leverer pålidelig fugtighedskontrol. Nogle af disse funktioner inkluderer:
 • Foring af spansk cedertræ
 • Kraftige kvadranthængsler
 • Siglo luftfugter
 • Siglo digitalt hygrometer
 • Opdeler(e)

  Afhængigt af humidorens størrelse og stil kan andre funktioner føje til den allerede robuste funktionalitet og alsidighed i hver Siglo humidor. Den nu legendariske Siglo Cards humidor, for eksempel, kan nemt omdannes til det ideelle hjem for dine pokerchips og spillekort. Siglo-humidorer kan levere alt, hvad du har brug for.

  Siglos stolthed
  Siglo-humidorer har vundet respekt og beundring hos cigarelskere over hele verden, ved at tilbyde produkter med enestående design og stil, solid konstruktion og troværdig befugtning. En Siglo-humidor er en, du virkelig kan være stolt af at eje.

Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger