Megajet

Megajet

S.T. Dupont Megajet - Den nye kunst at tænde en cigar.
Luksusartikelproducenten S.T. Dupont tilbyder nu cigarelskere en revideret version af den velkendte Maxijet-lighter. Større, højere og mere kraftfuld er de rigtige attributter for denne kollektion.
Designet af Megajet-serien
er klassisk elegant, tidløst og baseret på udseendet af Megajet-lighterne. Hvad er forskellen?
Alene dimensionerne er markant anderledes. En St. Dupont Megajet lighter har ydre mål på 73 x 40 x 16 mm, og har dermed en markant større gastankvolumen, som enhver erfaren aficionado vil være glad for.

Tekniske egenskaber
Med en fantastisk gastank kapacitet på 1,7 g, hvilket er nok til ca. 200 antændelser. Megajet kan genopfyldes op til 30 gange med en gasflaske fra producenten. Nu til den ekstraordinært kraftige jetflamme, som producenten har tænkt nøje over. En innovativ og særligt bred jetflamme antænder dine røgskatte fra nu af.
Med en flammebredde på 2 cm, som bliver smallere mod toppen i en pyramideform, kan overfladen på cigarbasen brændes optimalt. Intensiteten af jetflammen kan justeres i bunden af lighteren.
Den tåler vindhastigheder på op til 70 km/t, hvilket svarer til et 7-tal på Beaufort-skalaen.
De tre store luftindtag, der er integreret på forsiden og bagsiden af Megajet, sikrer, at cigaren antændes hurtigt, og at flammen hele tiden forsynes med gas.
Luftindtagene er forsynet med solide beskyttelsesgitre for at beskytte teknologien indeni mod snavs. En anden beskyttelsesforanstaltning, der skal nævnes, er producentens head-over-sikkerhedssystem for maksimal sikkerhed.
Lighteren kan aldrig antændes med hovedet nedad i lommen eller i hånden.
Teknisk set betjenes flammen af et elektronisk piezo-stempel. Grundmaterialet i kroppen er en zinklegering, som gør lighterne lette med 93 g. Designet er absolut tidløst, tiltalende og ergonomisk.
Takket være Megajets afrundede kanter og sider er den absolut flatterende. Efter de første praktiske erfaringer med kollektionen er vi absolut imponerede, og tror ikke på at fortrænge eller kannibalisere Maxijet-serien, da disse er rettet mod forskellige kendere.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger