Colibri

Colibri

Colibri har været på forkant med lighterteknologien siden 1928 og fortsætter med at producere lightere, der tilbyder en perfekt blanding af stil, funktion og kvalitet. Colibri er den ultimative kilde til det bredeste udvalg af butantændere og tilbehør.

[/P">]https://www.humidordiscount.com/c/483-category_atch_inner/colibri.jpg[/P]

Colibri-historien

Colibri begyndte i 1928, da de tyskfødte brødre Julius og Benno Lowenthal skabte den schweizisk fremstillede Colibri Original. Denne første nogensinde, halvautomatiske lighter, forbedrede effektiviteten af antændelse med flinthjul betydeligt. Innovative lightere og brugen af luksuriøse materialer som guld og perlemor, var med til at gøre Colibri til et favoritvalg for Europas sofistikerede rygere.

Lowenthal-brødrene flyttede aktiviteterne fra deres hjemstavn Frankfurt til London, England, hvor virksomheden blev relanceret i 1933 som Colibri Lighters Ltd. Den fuldautomatiske Colibri Monopol lighter med accelerationssystem blev præsenteret i 1935. Som en anden først i branchen garanterede de, at lighteren kunne antændes 100 gange i træk - et forbløffende antal på den tid.

Med mærkets ry allerede solidt etableret, og virksomhedens flytning fra Tyskland til England lykkedes det desværre ikke Colibri at undgå krigens virkninger. Under et tysk luftangreb i 1940 blev Colibris lagerhaller ødelagt. Dette fik Colibri til at skabe en lighter, specielt til de allierede soldater. Resultatet blev endnu en ikonisk skabelse, Colibri Stormgard, som gav tropperne en pålidelig flammekilde, mens de var i felten.

Julius Lowenthal's søn Jack blev fuldtidsansat i firmaet i 1952 og startede en ny æra inden for lighterdesign. Mange innovationer fulgte, herunder det piezoelektriske tændingssystem, der blev introduceret i 1962, og som virkelig revolutionerede lighterindustrien. Det var første gang, at lightere kunne levere flammer uden flint eller batteri.

Colibri-legenden voksede i løbet af 1970'erne med en række andre højt profilerede kreationer. Colibri fik æren for den gyldne pistol, der blev fremstillet af et cigaretetui, en manchetknap, en skrivepen og en Colibri Moletric 88 lighter til James Bond-thrilleren The Man with the Golden Gun fra 1974 med Roger Moore og Christopher Lee i hovedrollerne. Colibri introducerede også en af de første lightere med berøringssensor, som var forgængeren til en anden Colibri-innovation, lighteren med strålesensor.

Jack Lowenthals søn David kom med om bord og hjalp Colibri med at udvide sit sortiment i 1980'erne til at omfatte schweiziske ure, fine skrivepenne, cigarklippere, humidorer og meget mere. Denne mangfoldighed i produktsortimentet hjalp Colibri med at styrke sin position under cigarboomet i 1990'erne, som en af verdens førende virksomheder inden for cigarlightere og tilbehør.

Colibri begyndte 2000'erne ved at introducere lightere med dobbelt- og tredobbelt jetflamme samt et komplet sortiment af præcisionscigarklippere, der alle er designet til en ny generation af cigarrygere. Colibri fortsætter med at levere innovative, funktionelle, stilfulde og sofistikerede lightere og tilbehør, til nutidens moderne aficionados.

Colibri lightere

Colibri tilbyder en bred vifte af lightere, som du kan vælge imellem. Hver type bringer et unikt sæt af kvaliteter til cigartænderoplevelsen. Så tag dig et øjeblik til at overveje et par punkter, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige lighter til dig.

Flint eller piezoelektrisk tænding
Med et tryk på et låg og en rulning af et flinthjul, flintlightere er gode til dem, der ønsker at bringe en klassisk flamme til at tænde cigarer. Flintetændere giver næsten altid en blød flamme, selv om Colibri tidligere har eksperimenteret med jet-tændere med flinthjul. Flint lightere har tendens til at kunne klare lidt mere slid end deres piezoelektriske modstykker, men kræver alligevel udskiftning af flintesten og lejlighedsvis rengøring.

Når det kommer til alsidighed og brugervenlighed, er piezoelektriske lightere fantastiske løsninger. Colibris piezoelektriske præcisionslightere gør det unødvendigt at bruge flintesten, og skaber en flamme med et enkelt tryk med tommelfingeren. Piezoelektriske jetflammelightere er hurtige, nemme og ubesværlige måder at tænde cigarer på indendørs eller udendørs. Hvis du vil have det sofistikerede udseende af en fyrstenstænder, med kraften af en jetflamme, så tjek Colibri Voyager Metallic White cigartænderen.

Blød flamme eller jetflamme
Colibri tilbyder fine eksempler på lightere med flinthjulstænding og traditionel blød flamme, men de mest populære af Colibris cigarlightere er udstyret med jetflammeteknologi. Mens purister engang kun foretrak elegancen ved en blød flamme, har flere og flere cigarelskere opdaget fordelene ved jetflamme-lightere.Ikke alene giver denne flamme i fakkel-stil vindmodstand, men den giver også en mere fokuseret flamme, der tænder cigarer hurtigere. En ulempe ved jetflammelightere er dog, at de kan brænde brændstoffet hurtigere op. Til sammenligning er en blød flamme mere brændstofeffektiv og perfekt egnet, når der ikke er nogen vind at kæmpe med, når man er udenfor, eller til indendørs brug. Men hvis du nyder cigarer mest udendørs, og hvis brændstofforbruget er af minimal betydning, er en Colibri jetflamme en ideel mulighed.

Antal flammer
Colibri tilbyder forskellige konfigurationer af jetflamme-tændingssysstemer. Single jet flamme lightere er den klassiske "gør det hele" lighter, der giver et slankt udseende, der er ideelt til enhver lejlighed. Colibri Eclipse er et smukt og moderne eksempel.

Lightere med dobbelt jetflammer gør det mere præcist at tænde cigarer. Vær blot opmærksom på, at jo flere flammer, jo mere brændstof forbruges der. Så det er altid godt at have en ekstra dåse butan ved hånden. Lightere med tre jetflammer, som f.eks. den populære Colibri Enterprise, giver endnu mere målrettede optændingsmuligheder.

Andre funktioner
Det er også bedst at overveje størrelsen og fornemmelsen af lighteren i hånden. Cigarlightere er ofte større end almindelige cigarlightere, for at give et bedre greb, mens du tænder cigarer, og for at give plads til flere flammekonfigurationer eller indbyggede cigaretklippere. Punch-stil klippere er de mest almindelige, der er integreret i Colibri's cigarlightere. Så selv hvis du har en anden klipper, som du foretrækker, har du altid en backup ved hånden.

Stool på Colibri

Colibri er en go-to løsning, der gang på gang har bevist, at den er førende inden for kombinationen af lighterteknologi, funktionalitet og mangfoldighed af stilarter med god samlet værdi.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger