Andet cigar tilbehør

Andet cigar tilbehør

En verden af cigarer er meget mere end bare cigarer, humidorer og lightere. Der findes et bredt spektrum af andet cigartilbehør, som kan forbedre din samlede cigaroplevelse. Dette tilbehør kan give dig mere sofistikerede måder at tænde dine cigarer og organisere din humidor på, samt udvide din viden om cigarer og endda tilføje en cigar-inspireret flair til din indretning.

Cigar-medier
HumidorDiscount er forpligtet til at give dig al den viden, du behøver for at nyde cigarer fuldt ud, og tilbyder derfor et stort udvalg af cigarrelaterede bøger, magasiner og DVD'er. Du kan genopfriske din cigarhistorie med et udvalg af bøger, få de seneste cigarvurderinger med populære cigarmagasiner og lære mere om humidorpleje fra adorini's Humidor Guide.

Opdelere og bakker
HumidorDiscount tilbyder en bred vifte af tilbehør, der er beregnet til at forbedre effektiviteten af din humidor, hvilket giver dig ekstra fleksibilitet til at skabe et ideelt hjem for din værdifulde cigarsamling.


Tilføj større alsidighed i organiseringen af din humidor med en bakke for at skabe et separat opbevaringsniveau til dine cigarer. Optimerede bakker, såsom adorinis mellemstore cedertræsbakke, kan endda forbedre luftstrømmen for at sikre, at dine cigarer får al den fugtighed, de har brug for. Opdelere og opdelerclips er andre populære muligheder, der fungerer med humidorer med ribbet interiør, såsom dem med adorinis RibTech, som vil hjælpe med at holde cigarer adskilt og bedre organiseret. Du kan også kaste lys på dine cigarer med det RibTech-kompatible adorini LED Humidor Lys.

Cigar-askebægre
Hvad er det så, der er anderledes ved et cigaraskebæger? Cigaraskebægre har typisk bredere eller dybere skåle for at give mere plads til en cigars rigelige aske. Et cigaraskebæger har som regel også cigarstøtter, der passer til en lang række cigarstørrelser, så du trygt kan sætte din cigar fra dig, når du ryger.



Du finder et stort udvalg af cigaraskebægre hos HumidorDiscount til enhver lejlighed, fra elegante porcelæns- og glasaskebægre til hverdagsdesign, der passer perfekt til indendørs og udendørs brug. Vil du nyde dine cigarer på farten? Det er ikke noget problem. Der er bærbare cigaraskebægre at vælge imellem. Der er endda gulvstående askebægre, såsom adorinis stående askebæger, der er ideelt til cigarvenlige sammenkomster eller butiksmiljøer.

Andet tilbehør
Du finder masser af andet tilbehør på HumidorDiscount, som kan tage dit cigarspil til et helt nyt niveau. Cigartændstikker af høj kvalitet, golfværktøj, cigarkunst til at forbedre dit rygerum, læderetuier til din cigarklipper og endda adorinis HumiSave-tasker til at holde dine cigarer fugtede, mens du er på farten, er blot nogle få af de mange spændende tilbud, du finder hos HumidorDiscount.

Flasker
Gode cigarer og fin spiritus går hånd i hånd, så der er ingen bedre måde at nyde dine yndlingscigarer og -drikke på end med en lommelærke af høj kvalitet. Med en lommelærke kan du nyde dine foretrukne cigarer og spiritus derhjemme, på golfbanen, på camping eller et sted midt imellem.



Du vil ikke undvære en velsmagende drik, mens du nyder dine smøger, så tjek HumidorDiscounts lommelærkekollektion for at finde den rigtige lommelærke til dig.

Værktøjer til en mere tilfredsstillende rygning
Du har alt, hvad du skal bruge lige ved hånden for at nyde dine cigarer bedre, så kig igennem HumidorDiscounts øvrige cigartilbehør for at finde disse og mange andre måder, hvorpå du kan få mere tilfredsstillelse ud af dine cigarrygningseventyr!

Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger