Vi tilbyder vores klienter en bred vifte af betalingsmuligheder. Tilgængeligheden af visse betalingsmetoder er begrænset baseret på leveringslandet. De tilbudte betalingsmetoder er vist på ordreformularen, efter leveringsadressen er skrevet.

Betaling med kredit- og debitkort.

Du kan betale belejligt og sikkert, med kreditkort og debitkort. Vi accepterer de fleste populære kreditkort inkluderet Visa, MasterCard, American Express såvel som JCB. Dertil kommer at vi kan behandle betalinger med de fleste debitkort udsted af MasterCard og Visa, som Visa Electron og Visa Debit.

Tilgængelighed

Betaling med kredit- og debitkort er tilgængeligt for klienter i alle lande.

Sikkerhed

Vi følger bedste praksis for maksimum sikkerhed for vores klienters kortinformationer. Når der vælge kredit- eller debitkort betaling ved indkøbskurven, så vil du blive omdirigeret til betalingssiden for den specialiserede betalingsudbyder (Computop; Redsys) som samarbejder med vores bank. Disse udbydere er certificeret til de højeste sikkerhedsstandarder (PCI-D DSS). Det betyder at dine kreditkortdetaljer ikke vil blive behandlet eller gemt af nogen af vores egne servere. Dine kortdetaljer vil ikke være synlige for os eller vores ansatte på noget tidspunkt, bortset fra et maksimum på seks cifre af dit kortnummer, til at identificere din betaling. Efter et maksimum på 60 dage vil betalingsprocessoren slette dine kortdetaljer.

Hvor vil pengene blive trukket?

Betalinger behandles samme dag du indsender betalingen.I tilfælde hvor et produkt ikke er tilgængeligt i 3 uger eller mere, fra ordredatoen, så vil vi refundere din betaling, og kontakte dig med hensyn til betaling, når den er tilgængelig igen.

Afbestillinger & returbetalinger

Alle refunderinger vil ske indenfor maksimum 2 uger, fra tidspunktet hvor refundering er aftalt. Alle refunderinger vil ske til samme kredit- eller debitkort, som blev brugt til den oprindelige betaling. Bemærk venligst, at i visse tilfælde kan det være muligt at refunderingen optræder på dit kontoudtog med dato for den oprindelige betaling, og ikke refunderingsdatoen.

Betaling med PayPal

Du kan betale med PayPal. Det er også muligt at betale med PayPal, selv uden at skabe en PayPal-konto. Hvis du ikke ønsker at oprette en konto, så vælg venligst "Har ikke en PayPal-konto" efter at være omdirigeret til PayPal-linket.

Tilgængelighed

Betaling via PayPal er tilgængeligt for klienter i alle lande.

Sikkerhed

Du vil blive omdirigeret direkte til PayPal websiden, for at logge ind og arrangere betalingen. Dine PayPal log ind detaljer går ikke via vores egne servere. Vi vil ikke have adgang i nogen form, til dine PayPal log ind detaljer. Din betaling er begrænset til præcist beløbet som du godkender i PayPal-transaktionen.

Hvor vil pengene blive trukket?

Betalinger med PayPal behandles indenfor minutter af ordren.

Afbestillinger & returbetalinger

Hvis du betaler med PayPal, så vil enhver returbetaling ske til din PayPal-konto indenfor maksimum 2 uger. Hvis du betalte visa PayPal uden at oprette en konto, så vil PayPal kreditere midlerne tilbage til den konto eller kort, som du brugte til at gennemføre betalingen med.

Betaling kontant ved levering

Du kan betale for din ordre ved levering, direkte til budbringeren fra UPS eller DHL. Dette er en relativt dyrt form for betaling, som tilbydes af pakkeserviceudbydere. På grund af de høje udgifter sammenlignet med vores andre betalingsmetoder, så bliver vi desværre nødt til at tage et ekstra gebyr for denne betalingsløsning, som varierer fra land til land, og er givet under udtjek processen. Pakkeservicen kan kun acceptere betaling kontant, og du bør have det præcise beløb klar ved levering. Tidligere skulle man betale yderligere et gebyr direkte til budbringeren. Det er ikke længere tilfældet. Du skal blot betale beløbet som fremgår af regningen, som inkluderer alle gebyrer relateret til kontant ved levering betaling.

Tilgængelighed

UPS og DHL tilbyder hver betalinger ved kontakt ved levering (C.O.D.) for andre lande. DHL tilbyder kun denne service i Tyskland, Italien, Spanien og Portugal. UPS tilbyder servicen for en meget mere omfattende række lande. Så tilgængelighed af denne betalingsløsning afhænger også ar hvilken forsendelsesløsning der vælges. Ordrer der indeholder kabinetter, som overstiger maksimum tilladte dimensioner for pakkeservicen, sendes med speditør, i dette tilfælde er denne betalingsløsning ikke tilgængelig.

Sikkerhed

Ingen betalingsdetaljer overføres til os i nogen form, så der er ingen mulige sikkerhedsproblemer med denne betalingsløsning.

Hvor vil pengene blive trukket?

Ved levering af pakkeservicen

Afbestillinger & returbetalinger

Hvis du betaler kontant ved levering, så har vi ingen optegnelser for hvordan vi skal returnere betaling. Derfor vil vi kontakte dig, for at spørge til hvilken bankkonto du ønsker vi arrangerer tilbagebetaling til. Enhver returbetaling vil ske indenfor 2 uger.

Betaling med SEPA direct debit

Du kan betale med SEP direct debit. I et antal lande er dette en af de mest populære e-Commerce betalingsløsninger, og denne betaling er nu tilgængelig for mange EU-lande. Du indikerer ganske enkelt IBAN koden på kontoen som du ønsker at betale ordren fra. Betaling visa SEPA direct debit er altid gennemført i EURO.

Tilgængelighed

Denne betalingsløsning er tilgængelig for klienter i EU-lande. For EURO lande kan betalingen belejligt afsluttes online. For klienter fra EU-lande med andre valutaer en EURO, der skal du printe en formular og sende den til betalingsudbyderen. Tilgængeligheden af denne betalingsløsning er med forbehold for risikoanalyse hos din betalingsudbyder.

Sikkerhed

Når der vælges Sepa Direct Debit, så vil du blive omdirigeret til vores betalingsudbyders webside (Computop; Klarna). Følg venligst trinene der for at give din IBAN kode. Disse udbydere er certificeret til højeste sikkerhedsstandarder (PCI-D DSS). Dine bankdetaljer behandles eller gemmes ikke på vores webserver. Betalingsbehandleren overgiver debit direct ordren direkte til vores bank.

Hvor vil pengene blive trukket?

Betalinger med direct debit behandles samme dag du indsender betalingen.

Afbestillinger & returbetalinger

Hvis du betaler med Direct Debit, så vil enhver returbetaling ske indenfor 2 uger, til den bankkonto som du gennemførte den oprindelige betaling med. Det vil tage op til 3 arbejdsdage før refunderingen er synlig på dit kontoudtog.

Betaling med online bankoverførsel (Sofort Banking)

Sofort Banking er en service tilbudt af Klarna, som tillader dig at betale belejligt i øjelikket, med bankoverførsel via online banking.

Tilgængelighed

Betaling via Sofort Banking er tilgængelig for klienter i Tyskland, Østrig, Italien, Belgien og Holland.

Sikkerhed

Efter valg af denne betalingsløsning, så vil du blive omdirigeret til Klarna/Sofortbanking websiden. Her, via en brugerflade, kan du arrangere en bankoverførsel fra din bankkonto. Servicen er certificeret af TÜV, og har eksisteret siden 2006. Klarna, virksomheden som styrer servicen, er en af verdens førende betalingsbehandlere. Ingen informationer relateret til denne betaling behandles eller gemmes på vores server, bortset fra en afsluttende bekræftelse med hensyn til betalingssucces. Hverken vi eller betalingsbehandlere vil have mulighed for at afkrævet andet beløb end det du godkender under betalingsprocessen.

Hvor vil pengene blive trukket?

Betalinger med Sofort Banking faktureres normalt til din bankkonto på den samme dag som du indsender betaling.

Afbestillinger & returbetalinger

Hvis du betaler med Sofort Banking, så vil vi arrangere refunderinger til samme bankkonto, hvorfra original betaling blev foretaget. Vi bliver måske nødt til at kontakte dig, for dine komplette bankdetaljer, for at kunne arrangere returbetalingen. Enhver returbetaling vil ske indenfor 2 uger.

Betalinger på regning efter modtagelse af gods (Betal senere med Klarna)

Vi tilbyder muligheden for at betale med bankoverførsel indenfor 14 dage efter levering af ordren til dig. Denne service tilbydes i samarbejde med Klarna. Du vil modtage en regning fra Klarna.

Tilgængelighed

Denne betalingsmulighed er kun tilgængelig for klienter fra USA, England, Tyskland, Australien, Schweiz, Danmark, Norge, Finland, Sverige og Holland. Tilgængeligheden af denne betalingsløsning er med forbehold for en positiv risikoanalyse af Klarna. Levering og faktureringsadresse skal være identisk, eller betalingen kan ikke behandles ved denne metode.

Sikkerhed

Der er ingen betalingsrelaterede sikkerhedsrisiko for dig, da du kun kan betale efter du har modtaget og besigtiget ordren. Hvis du ikke betaler indenfor den angivne tidsfrist, så vil du modtage en e-mail der beder dig arrangere betaling indenfor betingelserne givet, for at undgå gebyrer for for sen betaling. Bemærk venligst at det kan tage op til 5 arbejdsdage, fra det øjeblik du overføre penge, til beløbet er synligt i din Klarna konto.

Hvor vil pengene blive trukket?

Klienten kan arrangere betalingen via bankoverførsel indenfor 14 dage til bankkontoen noteret på regningen fra Klarna.

Afbestillinger & returbetalinger

Hvis du betaler ved brug af denne løsning, så har vi ikke nogen bankdetaljer at foretage returbetaling til, så vi vil kontakte dig for at få bankoplysninger. Enhver returbetaling vil blive behandlet indenfor 2 uger.

Betaling ved bankoverførsel

Du har også mulighed for at betale med bankoverførsel til vores bank. Vi anbefaler generelt at du kun vælger denne betalingsmetode, når ingen andre betalingsmuligheder er mulige for dig. Når du betaler med bank, så vil de føje adskillige dages forsinkelse til modtagelsen af din ordre, da vi skal vente på at midlerne viser sig på bankkontoen, før vi kan behandle den og sende varerne.

Når overførslen arrangeres, så følg disse instruktioner:
- Vælg "delte omkostninger" for transaktionsgebyret. Du vil være ansvarlig for alle relaterede gebyrer som afkræves af banken.
- Betalinger skal være sendt i den samme valuta, og i det samme beløb som vises i indkøbskurven.
- Udspecificer ordrereference ID og klientnavn, som en del af transaktionen.

Tilgængelighed

Betaling via bankoverførsel er tilgængelig for alle vores klienter rundt om i verden. I visse ekstraordinære tilfælde kan denne betalingsløsning ikke være synlig på websiden. Skulle dette være tilfældet for dig, så kontakt venligst vores kundeservice, og vi vil sende dig instruktioner til hvordan betaling arrangeres med bankoverførsel.

Sikkerhed

Hvis du vælger at betale med bankoverførsel,så gemmes og behandles dine bankinformationer ikke på vores servere.

Hvor vil pengene blive trukket?

Betalinger med bankoverførsel trækkes generelt på din bankkonto den samme dag du forespørger til overførsel, omend det normalt tager adskillige dage før midlerne dukker op på vores bankkonto.

Afbestillinger & returbetalinger

Hvis du betaler med bankoverførsel, så vil vi arrangere en refundering til den samme bankkonto, hvorfra den originale betaling blev foretaget. Vi kan have brug for at kontakte dig, for at få alle bankdetaljer, da de fleste bankoverførsler ikke giver alle de nødvendige informationer til at gennemføre en refundering, ikke gives med din oprindelige betaling. Returbetalinger via bankoverførsel vil blive behandlet inden for 2 uger.

Vil jeg modtage en MONS-regning?

Vi sender automatisk alle kunder en MOMS-regning på e-mail ved afsendelse af din ordre. Klienter udenfor EU vil modtage en regning uden MOMS, da de er undtaget fra at betale MOMS.

Spørgsmål vedrørende refunderinger?

Henvis til vores side om 100-dages refunderingsgaranti for detaljeret information om refunderinger.