Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff er et navn, der er synonymt med kvalitet og luksus, kendt som et af cigarverdenens mest prestigefyldte mærker. Fra eksotiske træsorter til sofistikerede akryldesigns, blander Zino Davidoff humidorer smukt det traditionelle med det moderne, for et rigt tiltalende udseende og funktionalitet. Det, der virkelig adskiller Zino Davidoff-cigarhumidorer fra andre, er, at hver enkelt er tilført manden Zino Davidoffs umiskendelige karakter og passion.

Zino Davidoff-historien
Zino Davidoff blev født i den ukrainske hovedstad Kiev i 1906, af en familie med dybe rødder i tobakssalg. Med et skiftende politisk klima immigrerede familien til Schweiz i 1911, og slog sig ned i Genève. Her åbnede familien en ny tobaksbutik, der for altid ville ændre cigarindustrien: Davidoff af Genève.

Under vejledning af Zinos far, Henri Davidoff, blev familiens butik hurtigt en populær destination for cigarelskere. Efterhånden som Zino voksede ind i forretningen, rejste han verden rundt på jagt efter den fineste tobak, og udviklede en passion for virksomheden og de relationer, den medførte. Uanset om man mødte tobaksavlere, fabriksarbejdere eller cigarelskere, var det en kærlighedsaffære, der varede igennem hele Zinos levetid, og stadig er kernen i det mærke, der bærer hans navn i dag.


I årenes løb ville Zino være front og centrum for innovationer, der ville holde Davidoff på forkant med cigarindustrien i de kommende år. Under Zinos vejledning i 1930, installerede familiens butik verdens første klimakontrollerede rum, til opbevaring af tobak. Da krigsstormene samlede sig over Frankrig i 1940, gik Zino Davidoff med til, på franske anmodninger, at opbevare to millioner cubanske cigarer. Dette tjente til at styrke Zinos legendariske status som den førende cigarleverandør i Europa.

Zino ville give fødsel til endnu en innovation i 1950'erne, der ville revolutionere cigarverdenen. Davidoff havde længe ønsket, at cigarelskere skulle opleve cigarer, som han havde gjort under sine rejser gennem Latinamerikas tobaksdyrkningsområder. Davidoff satte sig for at skabe en cigaropbevaringsboks, der ville genskabe det fugtige klima i troperne. Denne inspiration var fødslen til ​​den moderne humidor, som vi kender den i dag.


Zino Davidoff-legenden voksede først i 1960'erne med udgivelsen af ​​"The Connoisseur's Book of the Cigar." Årtiet så også fremkomsten af ​​Davidoff-mærket af cubansk fremstillede cigarer. Yderligere global vækst gennem 1970'erne og 1980'erne omfattede ekspansion til det amerikanske marked med ikke-cubanske cigarer. Da Davidoff stoppede produktionen i Cuba i 1991, var det et af de førende navne inden for cigarer, humidorer og luksustilbehør. En titel Davidoff stadig kan gøre krav på i dag.

Zinos arv er bygget på innovation og passion for industrien, men alligevel huskes Zino Davidoff måske bedst som verdens førende ambassadør for cigarer. Han delte med glæde sin kærlighed til cigarrygningsritualet, og dets evne til at bringe mennesker fra alle samfundslag sammen. Dette var hans største gave til cigarrygere. Mens han ikke længere er blandt os, lever Zinos arv videre med hver Zino Davidoff humidor.

Davidoff Humidors
Davidoff of Geneva-serien byder på en kollektion af luksus humidorer, der kombinerer traditionelle designs, med lige så meget elegance og sofistikering. Humidorer i Zino-serien tilbyder en markant, moderne karakter, populær blandt kendere, der ønsker et stænk af moderne flair.


Uanset om du bærer Zino Davidoff- eller Davidoff of Geneva-mærket, kan du være sikker på, at hver humidor er af den højeste kvalitet i design og konstruktion, som Zino selv ville have ønsket. Uanset din smag eller din indretning, er du sikker på at finde en smuk Davidoff humidor, der lige passer til jobbet.

Davidoff fra Genève-samlingen
De humidorer, der findes i denne linje, er selve toppen af ​​luksus humidordesign, med eksotiske træfinerer og overdådige udsmykninger. Disse humidorer er til den kræsne cigar-kender, der værdsætter klasse og kvalitet over alt andet. Et par overvejelser vil hjælpe dig med at beslutte, om Davidoff fra Geneva humidorer er det rigtige for dig.

Hver humidor giver:

 • Et slående, men elegant look, der er ideelt egnet som midtpunkt i ethvert rum eller kontor
 • Rigt udformede udsmykninger af materialer af højeste kvalitet og ædle metaller
 • Et præcist finish, både indvendigt og udvendigt
 • Pålidelig passiv befugtning uden behov for et hygrometer
 • Konstruktion i arvestykkekvalitet for varig holdbarhed

  Et førsteklasses eksempel fra Davidoff of Geneva humidor linjen, er den luksuriøse Dome Palisander Palladium humidor. En afrundet kuppelform, eksotisk palisandertræfiner, afrikansk okoume-interiør og palladiumbelagte håndtag og hængsler, gør denne fantastiske humidor til en bedst sælgende favorit.


  En udtræksbakke og skillevægge giver en perfekt måde, at organisere op til 65 af dine mest skattede cigarer på. Et magnetisk beslag på lågets underside, giver et sted at opbevare din yndlings Davidoff cigarskærer. Davidoffs selvregulerende luftfugter holder cigarer i optimal stand. Brug kun destilleret vand og en cigaropløsning såsom adorinis cigarbefugtningsvæske, for at sikre det absolut bedste miljø for dine cigarer.

  Zino Samling
  Zino humidorer leverer et karakteristisk, moderne look, der har været med til at gøre disse humidorer til favoritter blandt cigarentusiaster over hele verden. Humidorer fra denne kollektion er gode muligheder for alle. Hver humidor leverer det fremragende håndværk, cigarelskere forventer af Davidoff, samt:
 • Højkvalitets befugtning
 • Kombination af elegance og værdi
 • Iøjnefaldende moderne styling

  Zino-kollektionen tilbyder en række humidorer, der bringer et strejf af sofistikering og modernitet til ethvert cigarrum. Inden for kollektionen finder du træhumidorer med iøjnefaldende lakfinish, humidorer med indgraverede designs og slanke akrylfugtere, der lader dig vise dine dyrebare cigarer frem.

  Den bedst sælgende Zino Acrylic Gennemsigtig humidor er et perfekt eksempel på Zino-kollektionens tilbud til den moderne cigar-aficionado.


  Den højkvalitets akrylkonstruktion giver et holdbart hjem for 40 til 60 cigarer i Corona-størrelse, mens de holdes synlige gennem de gennemsigtige vægge. Et smagfuldt placeret hængsel og magnetisk lukning fungerer, sammen med en selvregulerende Zino luftfugter, til at levere optimal fugtighedskontrol.
  For dem, der foretrækker en traditionel træhumidor, men ønsker et strejf af ekstra flair, er Zino Leaf humidor en populær mulighed.


  Denne Zino-klassiker har et indgraveret tobaksblad på toppen af ​​låget for et unikt look, der viser din kærlighed til tobak. Indeni finder du et elegant diskret interiør, der er ideelt til op til 60 cigarer. Afrikansk okoume giver et indbydende hjem til dine cigarer, som kan organiseres med de medfølgende skillevægge. En Zino selvregulerende luftfugter klarer resten, og sikrer at dine cigarer altid er klar til handling. De mest populære Zino Leaf-designs fås i sort, naturlig eg og grå eg.

  Dette er blot nogle få af de smukt designede humidorer fra Zino Davidoff. Der er overdådige og meget sofistikerede humidorer i forskellige stilarter, størrelser og finish, der bare venter på at blive opdaget, så de passer til næsten enhver indretning.

  Tilslut dig Zino Davidoff-arven

  Uanset om det er fra den luksuriøse Davidoff of Geneva-linje eller den trendsættende Zino-serie, bringer en Zino Davidoff humidor klasse og elegance til din cigaroplevelse. Tilmeld dig den eksklusive klub af cigarelskere dedikeret til cigarlivsstilen, og find din Zino Davidoff humidor i dag!

Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger