HumiDif

HumiDif

HumiDif Group har specialiseret sig i cigarhumidorer og tilbehør, der leverer elegant, moderne styling sammen med robust funktionalitet. HumiDif er den foretrukne kilde til skræddersyede produkter for mange af de største navne i cigarbranchen, men tilbyder også fremragende muligheder for den enkelte forbruger. Kvalitet i design og konstruktion kombineret med over 30 års erfaring betyder, at HumiDif er så pålidelige, som de kan blive.

En global kraft
Selvom HumiDif måske ikke er kendt af masserne, er de produkter, de designer og skaber til deres velkendte kunder, det helt sikkert. HumiDif Group laver det hele. Fra befugtningsposer og cigarkasser til andre cigarrelaterede varer. Gruppen skaber endda overdådig emballage til rom og anden spiritus. Fabrikker i både Kina og Nicaragua giver HumiDif fleksibiliteten til at tilbyde deres produkter på en virkelig global skala.

Med vægt på design, produktion, logistik og markedsføring, der er tilpasset deres kunders behov, leverer HumiDif en utrolig bred vifte af produkter, som mange cigarelskere er blevet fortrolige med.

HumiDif Groups kundeliste er imponerende og omfatter mange af de mærker, man umiddelbart genkender:

 • Cohiba
 • Davidoff
 • Trinidad
 • Flor de Cana Rom
 • Festival del Habano
 • H. Upmann
 • Joya de Nicaragua
 • AJ Fernandez
 • Montecristo

  HumiDif's engagement i forbrugeren stopper ikke her. Gruppen har skabt en separat afdeling for at dele deres sofistikerede design med hverdagens cigarelskere. Resultatet er en kollektion af stilfulde produkter af høj kvalitet, som vil bidrage til en mere behagelig cigaroplevelse.

  HF Barcelona
  HF Barcelona, en del af HumiDif Group, tilbyder cigarelskere en række moderne designs, der er ideelle til aficionadoer på farten. Hvert af disse produkter er inspireret af og designet i Barcelona, Spanien. De er skabt specielt til cigarentusiaster, og hvert tilbehør er et udtryk for byens unikke blanding af tradition og modernitet.


  Den smarte humidor
  HF Barcelonas populære serie af skrivebordshumidorer er anført af den smukt udformede Smart Humidor-serie til 50 cigarer i Corona-størrelse. Hver humidor har et interiør helt i okoume-træ, som giver fremragende fugtabsorption. Træet er også ideelt til foring af humidorer, da det ikke har en stærk lugt, der vil påvirke cigarenes aroma.  Humidorerne har et pålideligt befugtningssystem, der hviler i et ventileret rum, som tillader fugten at cirkulere i hele humidoren, uden at befugteren kommer i direkte kontakt med cigarerne. Et stilfuldt digitalt hygrometer tilføjer et strejf af flair til humidorens indre, som også har skillevægge, kraftige kvadranthængsler og et låse- og nøglesæt.  HF Barcelona Smart Humidor fås i en række forskellige udvendige designs, der har iøjnefaldende kombinationer af blank lak og enten træ eller højteknologisk kulfiber. De har hver deres karakter og udseende, som vil være en perfekt tilføjelse til den sofistikerede cigarelskers hjem eller kontor.

  Den stilfulde humidor
  For dem, der ønsker en lidt større kapacitet, er HF Barcelona Style-humidoren et godt valg. Disse moderne klassikere har det samme ekspertdesignede interiør som andre HF Barcelona-humidorer. Det indvendige okoumé danner det ideelle hjem for cigarer, mens et dobbelt befugtningssystem opretholder en konstant luftfugtighed.

  Du kan holde nøje øje med fugtighedsniveauet takket være et rundt digitalt hygrometer med et letlæseligt display. Letløbende kvadranthængsler arbejder sammen med en hermetisk forsegling og et beskyttende låsesystem for at sikre, at et tæt lukket låg holder op til 100 cigarer i Corona-størrelse sikkert gemt væk.
  Style-humidorens afrundede kanter fremhæves smukt af en række af HF Barcelonas populære overflader, som hver især giver et look, der er både moderne og forførende raffineret.

  DPs-humidoren
  DPs-kollektionen var med til at sætte HF Barcelona på humidorkortet, og fortsætter med at begejstre cigarentusiaster overalt med humidorer, der blander form og funktion til perfektion. Hver humidor i DPs-kollektionen har plads til ca. 150 Corona-cigarer og byder på en række robuste funktioner, upåklageligt håndværk og et intenst tiltalende udseende.  Hver af humidorerne i DPs-kollektionen har HF Barcelonas varemærke, okoume-interiør, som giver en høj fugtabsorption for bedre fugtighedskontrol. Mens de fleste andre HF Barcelona-humidorer har skillevægge, så man nemt kan adskille cigarerne, giver DPs-humidorer endnu bedre mulighed for at organisere cigarerne med en medfølgende aftagelig bakke.

  Et dobbelt befugtningssystem, baggrundsbelyst digitalt hygrometer, præcise kvadranthængsler, hermetisk forsegling og låsesystem tilføjer imponerende funktionalitet til hver DPs humidor. Vinkelformede hjørner og hævet beklædning på fronten og toppen fremhæver humidoren yderligere, hvilket gør den til et ideelt midtpunkt, der smukt indfanger ånden fra Barcelona og den moderne cigarryger i dag.

  Rejsehumidoren
  Folkene hos HumiDif og HF Barcelona kender værdien af at rejse let og gøre det med stil. HF Barcelonas Travel Humidor-serie giver dig fleksibiliteten til at tage dine cigarer med dig, uanset hvor du går, med en meget karakteristisk kosmopolitisk flair.  Med banebrydende design og materialer giver hver rejsehumidor cigarerne den bedste beskyttelse, så du kan være sikker på, at dine cigarer altid er i topform og klar til at blive nydt. Hver rejsehumidor har et indre af okoumé, det samme træ som bruges til HF Barcelonas større humidorer, hvilket sikrer det bedste miljø for dine cigarer.  HF Barcelonas serie af rejsehumidorer har også en række forskellige størrelser, som du kan vælge imellem, så de passer bedre til dine behov. Travel10 er den ultimative løsning til længere tid på farten med plads til op til 10 cigarer i Churchill-størrelse. Til de kortere ture er Travel5 et godt valg, med plads til at transportere op til 5 af dine yndlingscigarer. Hver af disse humidorer i rejsestørrelse har en udskydelig bakke, luftfugter og superstærk magnetisk lukning.


  Hvis du har brug for en mere kompakt rejsehumidor, eller hvis du bare vil have cigarer med dig en aften i byen, så er HF Barcelona Pocket humidor det helt rigtige valg! Pocket humidoren er slank og nem at bære, og dens okoumé-interiør har lige den rette mængde plads til op til 3 cigarer i Corona-størrelse. En luftfugter gemt inde i låget sikrer, at cigarerne får den rette mængde fugt, uanset hvor du går hen.

  Lightere, skæremaskiner og tilbehør
  Gennem HF Barcelona-linjen af højkvalitetsprodukter tilbyder HumiDif en bred vifte af tilbehør, der vil bringe stil og pålidelighed til cigaroplevelsen. Fra fakkellightere med flere flammer til ultraskarpe cigarklippere med dobbeltklinge, der klipper med den største præcision - HF Barcelona dækker dig ind.


  HF Barcelona tilbyder også smukt designede askebægre, cigaretuier, fugtede tasker og endda gavesæt, som blander en imponerende funktionalitet med et udseende og en fornemmelse, der er ideel til moderne følsomhed.

  Ind i fremtiden med HumiDif
  Over 30 års ekspertise i at designe produkter til den moderne cigarelsker har gjort HumiDif til en af branchens førende. Banebrydende design fortsætter med at være en fast bestanddel af virksomheden, som hjælper med at skubbe grænserne for cigartilbehør ind i fremtiden. Hvis du vil have stil, pålidelighed og funktion blandet i ét unikt udtryk, så tjek HumiDifs HR Barcelona-humidorer og andre tilbud i dag.

Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger