Elie Bleu

Elie Bleu

Kun nogle få eliteproducenter af humidorer dominerer nutidens marked for luksushumidorer, og en af de mest anerkendte er Elie Bleu. Elie Bleu har en overdådig stil, et effektivt design og er fremstillet af den højeste kvalitet, så humidorer og tilbehør fra Elie Bleu er det perfekte high-end valg for nutidens moderne cigarelskere.

Starten på noget magisk
Historien om Elie Bleu begynder i 1976 med åbningen af Elie Bleu-værkstederne i Faubourg Saint Antoine, centrum for den parisiske snedkerindustri. Værkstederne blev grundlagt af Alain Berda og fik hurtigt et ry for deres professionelt fremstillede produkter af de fineste håndplukkede træsorter, som viste et bemærkelsesværdigt talent for marquetry.

Elie Bleus humidorer var især favoritter blandt den parisiske cigarelskende elite. Rygtet fandt til sidst vej til USA på det mest belejlige tidspunkt. Cigarboomet i 1990'erne var lige ved at tage fart, og timingen var rigtig for Elie Bleu til at blive introduceret til verden.

Den globale eksponering øgede efterspørgslen på Elie Bleu-humoratorer, og gjorde det muligt for virksomheden at åbne sin første butik i Paris i 1997. Alain Berda solgte virksomheden i 1998, men Elie Bleus skæbne var afgjort. I begyndelsen af 2000'erne blev Elie Bleu konsekvent rangeret blandt de bedste humidorer i verden, og begyndte at udvide produktionen til en række andre produkter. Elie Bleu udmærkede sig ved at skabe arvestykker i verdensklasse til sofistikerede mennesker overalt, lige fra urmagere til smykkeskrin og meget mere.

Åbningen af et nyt værksted i 2007 gav Elie Bleu større fleksibilitet til at følge med efterspørgslen og yderligere udvide produktsortimentet, og fokusere på miljømæssig bæredygtighed. Fra 2019 har virksomheden sat mere fokus på reduktion af kulstofemissioner, for at hjælpe med at minimere virkningerne af klimaændringer, samtidig med at der plantes et træ for hvert Elie Bleu-brandede produkt, der sælges.

Med et ry for luksuriøs kvalitet blandet med en følelse af globalt ansvar, fortsætter Elie Bleu med at være en af de mest ansete humidorproducenter i verden i dag. Desuden hviler håndværkerne i Elie Bleus værksteder ikke på laurbærrene, de fortsætter med at skubbe grænserne for design, stil, konstruktionsteknikker og fantasi.Elie Bleu-processen
Hver Elie Bleu humidor er omhyggeligt fremstillet i hånden, og hvert trin er fremhævet af en mesterhåndværker, der er på toppen af sin ekspertise og evne. At forstå den proces, der kræves for at skabe disse fantastiske kunstværker, vil kun øge glæden og påskønnelsen ved at eje en Elie Bleu humidor.

Udvælgelse af træ
Kun de fineste træsorter bruges til at fremstille Elie Bleu humidorer, og de mest dyrebare og eksotiske bruges til at skabe Elie Bleu's fantastiske finér.

Produktdesign
Elie Bleu's designteam blander krævende funktionalitet med Eli Bleu's legendariske overdådighed og kunstfærdige marquetry-mønstre for at skabe humidorer, der vil stå tidens prøve i både konstruktion og stil.

Marquetry
Den indviklede færdighed og tålmodighed, der kræves for at sætte individuelle stykker materiale sammen, såsom finer eller perlemor, for at skabe et større design eller billede, adskiller Elie Bleus håndværkere fra andre. Selvom ikke alle Elie Bleu-humidors har marquetry, er det blevet en ikonisk del af Elie Bleu-mystikken.

Humidorens opbygning
Elie Bleu-humidorer kommer til live under mesterskabet af værkstedets håndværkere, som bygger og forfiner hver humidor i hånden, indtil den når så tæt på perfektion som muligt.

De sidste detaljer
Når hver humidor er bygget, bliver den færdiggjort med træfiner eller andre materialer, og derefter poleret for at give den det sidste Elie Bleu-touch, før den forlader værkstedet og bliver et kært arvestykke for en stolt cigarelsker.

Humidorerne
Elie Bleu's mangfoldige udvalg af eksklusive humidorer tilbyder noget for enhver smag, fra diskrete, underspillede klassikere til dristigt designede blikfang og alt derimellem. Hver eneste humidor af arvestykkekvalitet er fremstillet af de fineste materialer og hardware, for at garantere et optimalt cigarklima.

Det ydre af hver humidor er et kunstværk i sig selv, med smukt forarbejdede overflader og marquetry, der giver udsøgte detaljer. Elie Bleus håndværkere har et stort udvalg af eksotiske træsorter til deres rådighed, herunder kendernes favoritter bubinga, macassar, mahogni, ibenholt og en af Elie Bleus specialiteter, sycamore.Udseendet og stilen på Elie Bleus forskellige modeller af humidorer varierer meget. Fra enkle, men elegante klassikere til den populære Che-serie, der hver især leverer en dragende harmoni af design og funktionalitet. Elie Bleu Medal-serien er et godt eksempel på dette, ved at bruge farvet Sycamore, spansk cedertræ og indviklet marquetry til at skabe et smukt kunstværk, der vil fungere som et fint midtpunkt i ethvert rum eller kontor.Interiøret i Elie Bleus humidorer er lige så imponerende. Spansk cedertræ er anvendt med den største præcision, for at skabe det perfekte hjem for cigarer. I modsætning til hvad mange tror, anbefaler Elie Bleu, at man ikke bruger vand på deres cedertræsforing for at øge fugtigheden. Konstruktionen er af en sådan kvalitet, at det ikke er nødvendigt med ekstra fugt. Vand kan også beskadige det fint slebne cedertræ og gøre humidoren mindre effektiv.

Andre aspekter af interiøret bidrager til hver humidors pålidelighed og stil, herunder kraftige hængsler, som regel af guld- eller sølvplade. Disse hængsler giver holdbarhed og jævn betjening af låget, hvilket hjælper med at sikre den perfekte forsegling. Mange Elie Bleu humidorer inkluderer attraktive låse- og nøglesæt for ekstra sikkerhed, samt cedertræsinddelere til bedre organisering af cigarer.


Hver Elie Bleu humidor har en forgyldt eller forsølvet Elie Bleu-luftfugter, der leverer pålidelig passiv fugtighedskontrol. Justerbare ventilationsåbninger giver større fleksibilitet til at skræddersy miljøet, så det passer til cigarenes behov. Bare tilsæt destilleret vand, indstil ventilationsåbningerne til det ønskede niveau, og befugteren klarer resten. Elie Bleu inkluderer flere luftfugtere med humidorer med større kapacitet, for bedre at optimere luftfugtighedskontrollen.

Elie Bleu-mærkede nålehygrometre gør det nemt at holde øje med fugtighedsniveauerne, og ligesom med befugterne kan de nemt fastgøres til undersiden af låget med magneter. De letlæselige skiver kan kontrolleres med et enkelt blik, og det foretrukne område for relativ luftfugtighed for cigarer er markeret for nemheds skyld.


Disse funktioner skaber tilsammen en ideel blanding af form og funktion, som har gjort Elie Bleu til en af de mest respekterede og anerkendte humidorproducenter i verden i dag.

Humidorer til et helt liv
Hver Elie Bleu-humidor er et arvestykke, der vil være en kilde til stolthed, som du kan nyde resten af livet. Hvis du vil have det allerbedste inden for stil og funktionalitet skabt af håndværkere på toppen af deres kunnen, så gør Elie Bleu til din foretrukne humidor i dag!


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger