Andre cigarklippere

Andre cigarklippere

Nutidens cigarklippere fås i et utal af designs, der er ideelle til enhver lejlighed. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke er til en almindelig cigarguillotineskærer eller en punchcigarklipper. En af de andre cigarklippere derude vil helt sikkert være den rigtige for dig.Ud over almindelige guillotineskærere og punch klippe finder du et væld af andre cigarklipperværktøjer, der spænder fra klassiske gamle favoritter til futuristiske gadgets. Der er cigarboksværktøjer med integrerede klippere, der er perfekte til den seriøse cigaraficionado, præcisionsklippere med flere klinger, der skærer sig gennem cigarer fra flere retninger, og multi-tool gadgets, der er perfekte til vandreture eller på golfbanen.

Der er naturligvis V-klippere, også kendt som kile- eller katteøjeklippere, på grund af formen af det snit, der foretages på cigaren. Disse klippwew skaber et træk, der ikke ligner noget andet, og giver en helt unik cigarrygningsoplevelse. De fleste V-klippere fungerer ved hjælp af et håndtag, der skubbes ned for at skære en kile ud af enden af cigaren, som i profil ligner bogstavet v. Mens nogle mennesker finder traditionelle V-klippere voluminøse og besværlige at bruge, foretrækkes de af mange purister.

De er gode til hjemmet, kontoret eller loungen, men der var en tid, hvor disse klippere ikke var den bedste løsning for dem, der planlagde at nyde deres cigarer, mens de var på farten. V-klippere har dog udviklet sig en del gennem årene, for at give cigarelskere slankere og mere bærbare v-skæringsmuligheder end nogensinde før. Mange af nutidens V-klippere, såsom den bedst sælgende Xikar VX VX V-Cut Cigar Cutter, tilbyder en variation, der kombinerer en guillotine-lignende mekanisme, hvilket resulterer i et værktøj, der både er mere praktisk og lettere at bruge end klassiske V-klipper-designs. Den optimale skærekraft fra den guillotine-lignende glidende bevægelse og det kileformede blad, resulterer i hurtige og rene V-snit, uanset hvor du tager hen. Moderne V-klippere har ofte den ekstra fordel, at de har fjederbelastede knive, der sikkert låses på plads, når de er færdige.

For dem, der lejlighedsvis kan lide et V-snit, men stadig foretrækker et lige snit, er kombinationsklippere ideelle. Disse klippere har flere knivkonfigurationer, så du kan vælge enten en lige guillotine eller en V-klipper. Den præcisionsfremstillede Porsche Design 3-i-1 Cigar Cutter er et førsteklasses eksempel.

Uanset om det er V-klipper, kombinationsklipper eller andre unikt konfigurerede cigarklippere, vil du finde et væld af muligheder, som du kan eksperimentere med. Find dit foretrukne snit i dag!


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger