Skillevægge og bægre

Skillevægge og bægre

Gør din cigar humidor til et mere tilgængeligt og effektivt opbevaringssted for alle dine værdifulde cigarer. Der er ingen bedre måde at organisere dine cigarer på, end med humidorinddelere og bakker.

Fordele ved skillevægge og bakker

Ved at bruge skillevægge og bakker bliver det nemt at finde dine cigarer hurtigt. De hjælper også med at holde styr på bestemte cigarer, som du måske har lagt væk til længere tids lagring. Opdelere og bakker kan også hjælpe med at forbedre luftcirkulationen i humidoren, hvilket yderligere hjælper luftfugteren med at give cigarerne det optimale klima.

Valg og installation af cigarinddelereOpdelere gør det nemmere end nogensinde før at organisere dine cigarer. Du kan bruge dem til at adskille cigarer efter type, mærke, størrelse, form, købsdato eller æskestempeloplysninger. Opdelere kan være humidor-specifikke, så du bør måske måle din nuværende humidors indre for at sikre dig, at de opdelere, du er ved at købe, passer til den tilgængelige plads.

Humidorer, der har et ribbet interiør, såsom adorinis innovative RibTech, som findes i de fleste af deres bedst sælgende humidorer, giver en meget nemmere og effektiv måde at opdele cigarer på. Både lodrette og vandrette RibTech-inddelere klikkes hurtigt ind i de ribbede slots på RibTech-optimerede humidorvægge eller cigarrbakker. Dette giver dig mulighed for at justere din adorini humidors indvendige rum på en række forskellige måder, når du har brug for at omarrangere og omorganisere.

Installation af adorini dividers er en leg. Du skal blot vælge den størrelse og type, der passer bedst til din humidor, beslutte hvor du vil installere den, klikke den på plads og nyde en mere effektivt organiseret cigar humidor. Det er alt!

Valg og installation af en cigarbakkeBakker til humidorer

Cigarbakker tilføjer et ekstra niveau eller en hylde til din humidor og giver større alsidighed i den måde, du kan organisere dine cigarer på. De mest effektive bakker, såsom adorini's RibTech-bakker med AirVent-teknologi, har særlige ventilationsåbninger, der forbedrer fugtighedscirkulationen i hele humidoren, så cigarerne får al den fugtighed, de har brug for, for at forblive i perfekt rygetilstand.

Det unikke design af adorini's RibTech cigarbakker betyder også, at du kan bruge adorini's skillevægge sammen med bakkerne for optimal opbevaring og organisering af cigarer. Hvis din humidor ikke indeholdt en bakke, har Humidor Discount dig dækket. Du skal måle din humidor eller finde modelnavnet og størrelsen på din adorini humidor, for at sikre en præcis pasform. Når du har din bakke, skal du placere den i humidoren, tilføje opdelere, hvis det ønskes, og fylde den med cigarer.

Servicebakker

Hvis du er vært for en cigarsmagning eller blot ønsker en bedre måde at vise dine mest elskede cigarer på, er en cigarservicebakke en god mulighed. [Y13331] adorini Servicebakke [/13331] er en klassiker, der har individuelle slots til op til fem cigarer i Double Corona-størrelse og op til fem cigarer i Robusto-størrelse. Brug bakken til fester, til intime sammenkomster eller som en ekstra funktion til cigartrolley'er, såsom adorini's CABINet Trolley.

Mange kabinethumidorer er allerede udstyret med displaybakker, som ofte kan løftes ud af kabinettet og bruges som servicebakke, når det ønskes.

Skillevægge og bakketilbehør

Mens skillevægge og bakker i høj grad kan forbedre din humidors opbevaringsplads, kan du tage effektiviteten til et nyt niveau ved at bruge specielt designet skillevægs- og bakketilbehør.

Skillevæg Mærkat Clips


Med skillevægs mærkat clips, der er enkle i deres design og yderst praktiske i deres anvendelse, kan du tydeligt mærke skillevægge, hvilket gør det nemt at finde den helt rigtige stogie, når du er klar til at ryge en cigar. Du skal blot sætte clipsen på kanten af skillevæggen og tilføje din helt egen tilpassede etiket. Det er alt, hvad der skal til. Det er også nemt at sætte en etiket på. Du skal blot skrive mærke, størrelse, købsdato eller andre oplysninger, som du kan lide at bruge til at klassificere eller sortere dine cigarer. Mærkat Clips Metal fra adorini er en stor favorit blandt aficionados.

Humidorlys


Har du brug for lidt ekstra lys på dine cigarer? Så er det på tide at overveje at installere et humidorlys. Lysstærke nok til at holde dig ude af mørket, når du har adgang til din humidor, men alligevel små nok til at de ikke optager meget dyrebar opbevaringsplads til cigarer. Den RibTech-kompatible adorini LED Humidor Light er en god mulighed, der glider lige ind i en medium eller stor adorini humidors RibTech-slot. Lyset er også udstyret med en bevægelsessensor og et problemfrit trådløst system. Du skal bare fjerne lyset for lejlighedsvis USB-opladning og sætte det i igen!

Sammen med skillevægge, bakker og adorinis cedertræfiner til foring af din humidor eller DIY humidorprojekt hjælper dette tilbehør med at gøre din humidor til en slank, fantastisk cigaropbevaringsmaskine.

Del og erobre din humidor

Opdelere og bakker hjælper med at forbedre effektiviteten af cigaropbevaringen, så du bruger mindre tid på at grave i din humidor, for at finde den perfekte cigar til humøret, og mere tid på at nyde cigarrygningsoplevelsen. Få styr på din humidor i dag med skillevægge og bakker.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger