Kolber

Kolber

Der er ingen bedre måde at nyde en god cigar på end med en lige så velsmagende drink. Du kan nemt nyde din yndlingsdrink, uanset hvor dine cigarrejser fører dig hen, med en kvalitetsflaske. Og med det store udvalg, der findes i dag, er du sikker på at finde den rigtige flaske til jobbet.Valg af flaske

Flasker findes i forskellige typer og størrelser, så overvej, hvad der er bedst for dig. Tænk over flaskens størrelse og kapacitet: Skal den indeholde en lille smule godbid eller en masse? Kan du lide at dele? Skal du have den med i en lomme, en mappe, en golftaske? Dette er blot nogle af de overvejelser, du kan gøre dig.

De mest populære flasker, der findes i dag, er hofteflasker. Disse flasker er ret flade og normalt let buede, så de passer bedre til kroppens konturer. Hofte-flasker er designet til at kunne opbevares diskret i en jakke- eller bukselomme og fås i forskellige størrelser og udførelser. De er ideelle til særlige lejligheder, camping eller endda på golfbanen. Flaske i rustfrit stål 180mL er et godt all-round valg.

Hvis du måske skal dele med andre, er et bærbart shotglassæt vigtigt. Sæt som Shot Glass Set i læderetui indeholder fire shotglas i fuld størrelse, der kan gemmes væk i en praktisk bæretaske. Du vil være i stand til at sprede den gode stemning, når det passer dig.

Hæv din flaske højt

Med en flaske af høj kvalitet kan du nyde din foretrukne drink med en vintage elan. Forkæl dig selv med en tilfredsstillende kombination af cigar og fin destillation ved at forberede dig nu på at skåle for dit næste vigtige øjeblik fra en drikkeflaske.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger