Cigarklippere

Cigarklippere

Der findes et bredt udvalg af cigarsakse i dag, men ingen af dem tilbyder en så unik kombination af elegance, nostalgi og præcision som cigarsakse. Disse tidløse cigarsakse kan bringe særpræg til ethvert cigarklipperitual.Hvordan fungerer en cigarsaks?

Cigarsakse fungerer på samme måde som almindelige sakse. Det er ved at åbne og lukke håndtagene, at klipbevægelsen opstår. Mens almindelige sakse har lige blade, har cigarsakse afrundede eller buede blade. Knivenes krumning og den drejende bevægelse er med til at give et glat snit, der går vinkelret på cigarens hoved, på samme måde som dobbelte guillotiner. Resultatet er et vidt åbent træk, så du bedre kan nyde alle de skatte, som din cigar har at byde på.

Det kræver øvelse at bruge cigarsaksen, så lidt tålmodighed vil hjælpe dig meget i processen. Hvis du tager dig tid til at øve dig i hvor meget tryk du skal lægge på, når du klipper, hvor hurtigt (eller langsomt) du skal klippe, og hvor meget du skal klippe af cigaren, vil det være med til at gøre det meget mere givende at klippe cigarer.

Når det er lært, er det så let som en, to, tre! Du skal blot åbne cigarsaksen, stille knivene på linje lige over sømmen på cigarens hætte og lukke saksen med et hurtigt og sikkert snit!

Cigar saks fordele

En cigarsaks bidrager meget til cigarrygningsoplevelsen og kan øge din cigar-nydelse, hvad enten det er den unikke klippestil, en følelse af at have opnået noget eller at vise dine klippeevner. Måske på grund af dette har cigarsakse længe været et godt valg til sociale sammenkomster fra bestyrelseslokalet til cigarrestuen. Cigarsakse kan give en række fordele til dine habano-øjeblikke, herunder:

 • Et præcist, lige snit for et optimalt træk
 • Fleksibilitet i at klippe en række forskellige størrelser og former
 • Et ekstra strejf af elegance
 • Øjeblikkelig samtale starter
 • Tidløs appel

  Cigarsakse er også perfekte til at opbevare bekvemt og sikkert i din humidor. De fleste sakse kan fastgøres til en magnet, der er monteret på indersiden af humidoren, og deres slanke profil sikrer, at de stadig ikke fylder meget.

  Cigarsakse har dog også deres ulemper, da det kan være en udfordring at bruge en cigarsaks i starten. Hver saks har sine egne særheder og personlighed, som man skal finde ud af, og det kan være en del af deres charme. Når du først får styr på det, kan cigarsakse imidlertid vise sig at være en af de mest givende måder at skære og nyde dine cigarer på.

  Valg af cigarsakse

  Som med alle almindelige sakse findes der forskellige stilarter og størrelser af cigarsakse, afhængigt af den opgave, du skal bruge dem til at udføre. Et par af de mest populære typer saksesakse omfatter:

  Traditionel saks


  Traditionelle sakse er populære blandt kræsne cigarkyndige verden over og er normalt mellem 5½" og 6½" tommer lange, hvilket giver en afbalanceret følelse og en elegant gammeldags ynde. Mens de fleste cigarsakse ikke er egnede til rejser, er disse sakse behagelige at holde og giver et klassisk look, der er perfekt til hjemmet, kontoret eller loungen. De bedst sælgende adorini Cigar Sakse Rustfri er kvintessens klassikere.

  Lommesaks


  Hvis du planlægger at have en cigarsaks med på rejsen, er det bedst med en mindre lommesaks. Disse bærbare sakse har ofte et lignende design som traditionelle sakse med kortere håndtag eller endda et mere kompakt sammenklappeligt design. Ikke alene optager lommesakse mindre plads, men mange cigarentusiaster vil måske finde, at de kortere håndtag og den lidt lettere vægt giver lidt mere kontrol, når de klipper cigarer.

  Tredobbeltbladet saks


  Cigarsakse med tredobbelt blad giver en sofistikeret, moderne udgave af traditionelle cigarsakse. Tre blade arbejder sammen for at skabe en rund, kamerablændelignende åbning, hvis klippebevægelse giver et jævnt og effektivt snit uden at klemme cigaren. Disse publikumsmagneter bringer lidt ekstra buzz til cigarklipning og vil helt sikkert glæde fans af dobbelte guillotinesakse. adorini Deluxe Cigar Sakse er gode eksempler, der er nemme at bruge, stilfulde og pålidelige.

  Cigarsakse er præcisionsklipperedskaber, så du vil være sikker på, at saksene har super skarpe og holdbare klinger. Sløve cigarsakse kan klemme cigaren, beskadige omslagsbladet og bringe din cigaroplevelse til en hurtig og frustrerende ende. Så søg altid efter blade af rustfrit stål eller keramisk belagte blade af høj kvalitet for at opnå de bedste resultater.

  Klip cigarer med elegance og stil.

  Uanset om du er en cigarrygende purist, ønsker at skabe en elegant loungeatmosfære eller blot ønsker at prøve en ny måde at klippe cigarer på, kan cigarsakse være en tilfredsstillende løsning. Tag udfordringen op og sæt dine evner til at skære cigarer på prøve med en ny cigarsaks.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger