IM Corona

IM Corona

IM Corona har siden 1933 tilbudt rygeentusiaster lightere af høj kvalitet, der er kendt for deres klassiske stil og fremragende pålidelighed. IM Corona's sortiment af lightere tilbyder både cigaraficionados og pibeentusiaster veludformede muligheder, der på en gang er klassiske, stilfulde og bygget til at holde.

[P">]https://www.humidordiscount.com/c/528-category_atch_inner/im-corona.jpg[/P]

IM Corona-historien

Som IM Corona-holdet fortæller det, fremstillede flere lighterfabrikker i Japan i den første del af det 20. århundrede lightere under Corona-navnet. En af disse fabrikker, Ishmitsu Kinzoku Kogyo, begyndte at fremstille lightere i 1933. Fabrikken blev hurtigt kendt for at skabe lightere af enestående kvalitet. Fabrikkens ry var så godt, at fabrikken i 1954 blev den første producent af lightere, der blev certificeret af Japan Industry Standard eller JIS.

I løbet af 1950'erne begyndte fabrikken at specialisere sig i butan-drevne lightere, et nyt teknologisk fremskridt i 1950'erne. I løbet af denne periode adskilte fabrikken sig yderligere fra andre ved at adoptere et nyt navn. Navnet kombinerede "I" fra Ishmitsu og "M" fra fremstilling med Corona for at skabe IM Corona, som er det officielle navn for det elskede mærke.

Da virksomhedens legendariske Old Boy-lighter blev lanceret i begyndelsen af 1980'erne, havde IM Corona opnået en verdensomspændende position som en af branchens mest betroede lighterproducenter. Virksomheden indgik partnerskaber med europæiske mærker, for at skabe en bredere global eksponering. Dette bidrog kun til IM Corona's stadigt voksende anseelse blandt cigar- og piberygere.

Gennem årene har IM Corona-holdet opretholdt en forpligtelse til kvalitet, som har givet IM Corona den prestige at være varemærkebeskyttet i 33 lande verden over. Du vil finde denne passion for ekspertise i hver eneste IM Corona-tænder i dag.

IM Corona lightere

Mange lighterproducenter vælger at lancere nye designs og stilarter hvert år. IM Corona har dog fastholdt en mindre-er-mere filosofi, der gør det muligt at fokusere på kvalitet, i stedet for det konstante behov for at genopfinde hjulet. IM Corona-holdet forfiner yderligere afprøvede og sande designs og tilbyder kreationer, der kombinerer holdbarhed med tidløs stil og raffinement.

Hver IM Corona-tænder er en klassiker, som rygere overalt har fået tillid til, men to designs har opnået legendarisk status. Disse favoritter repræsenterer alt det bedste i IM Corona's stræben efter kvalitet.

The Old Boy
Siden sin ankomst i begyndelsen af 1980'erne har IM Corona Old Boy været et førsteklasses valg for piberygere over hele verden. Dens traditionelle design fra 1930'erne, og den elegante bløde flamme, giver Old Boy et forførende nostalgisk udseende. Men den kraftige konstruktion, den vinklede flamme og den moderne finish gør Old Boy til en ideel lighter til den moderne pibe- og tobaksentusiast.


Hver af disse lightere, som f.eks. den bedst sælgende Old Boy Krom og Sort, har et ekstra stort brændstofreservoir og en udtrækkelig tamper. Skub tamperen delvist ud og giv den en drejning, for at låse den på plads til brug, eller træk den helt ud og brug den anden ende som en skålskraber eller skruetrækker, til at dreje flammejusteringen. Blot nogle få af de detaljer, der gør IM Corona's Old Boy til en verdensomspændende favorit. Old Boy er dog ikke kun for piberygere, da cigarrelskere vil finde udseendet, fornemmelsen og den vinklede flamme perfekt egnet til at tænde cigarer med.

Den dobbelte Corona
IM Corona Double Corona-lighteren er skabt til den kræsne cigaraficionado, og leverer imponerende stil og funktionalitet, som har gjort den til endnu en IM Corona-favorit. Dens robuste messingkonstruktion fås klædt i flere forskellige finishes, hvilket fremhæver lighterens brede design. Den Double Corona mat sort med forkromet messing er et eksempel, der tiltaler mange mennesker.


Et flip på låget og en tur på det traditionelle flinthjul, giver en ekstra bred blød flamme. Denne flamme i dobbelt størrelse dækker mere overfladeareal på en cigar end en standardflamme, så du kan tænde dine yndlingsrøgvarer med effektivitet og lethed. Flinthuset med toplader gør det nemt at holde øje med vedligeholdelsen, mens den store brændstoftank holder dig klar til action hele dagen.

Hvorfor vælge IM Corona?

IM Corona har en lang erfaring med at levere pålidelige lightere, der henvender sig til både daglige piberygere og cigarkendere. Selv om mærket måske ikke tilbyder de prangende lightere, der er så almindelige på markedet i dag, tilbyder IM Corona tidløs stil og funktionalitet, som du kan regne med hver dag. Hvis du ønsker en solidt bygget lighter, der leverer holdbarhed kombineret med et tidløst udseende og en tidløs følelse, så er IM Corona noget for dig.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger