Pegasus

Pegasus

Guy Janot Humidors har længe været en favorit blandt cigarelskere, med deres fremragende konstruktion og luksuriøse, iøjnefaldende design. En anden serie humidorer under Guy Janot-banneret, kaldet Pegasus, har også fanget opmærksomheden hos cigarelskere overalt. Pegasus-humidorer er smukt udformede, sofistikerede og prisvenlige, og har sat en ny standard for den moderne cigar-humidor.

]

Cigarhumidoren gentænkt
Pegasus-linjen af humidorer afspejler Guy Janots håndværkeres passion og deres ønske om at skabe de fineste humidorer på markedet. Uanset om de er en del af Guy Janot- eller Pegasus-serien, bærer hver humidor præg af den højeste kvalitet, og vil helt sikkert give dig mange års exceptionel fugtighedskontrol.
Du finder en bred vifte af sofistikerede humidorer i Pegasus-serien, som hver især bringer et behageligt look til enhver cigaropbevaringsplads. Der er nogle få træk ved hver humidors design, som får Pegasus humidorer til at skille sig ud fra andre:

Minimalistisk stil
Pegasus humidors skaber en smuk balance mellem elegance og funktionalitet og skaber humidors, der er luksuriøse uden prætentioner. Pegasus-humidorer skiller sig ud på grund af den mesterlige brug af forskellige eksotiske træsorter og unikke finishes. Næsten alle varianter er blevet en humidor-klassiker, der værdsættes af cigarfans på alle smagsniveauer.Solid konstruktion
Hver humidor har kraftige hængsler og ekstra tykke vægge, der giver holdbarhed og sikrer, at fugt ikke slipper ud, hvilket ellers ville berøve cigarerne den dyrebare fugtighed. Det resulterer i en humidor, der er bygget til at holde, og som giver et sikkert og trygt hjem til dine mest dyrebare cigarer.Pålidelig befugtning
Guy Janots luftfugtere bruger moderne teknologi til at levere konstant luftfugtighed dag ud og dag ind med blot et stænk destilleret vand. Når den relative luftfugtighed falder til under ca. 72%, frigiver luftfugteren fugt. Hvis luftfugtigheden stiger til over 72%, absorberer den fugt. Den selvregulerende luftfugter, som findes i de fleste Pegasus-humidorer, giver en fantastisk fugtighedskontrol, som du kan stole på, holder cigarerne i optimal stand.


Fra inderst til yderst
Da en humidors primære funktion er at opbevare cigarer, er alle Pegasus-humidorer først og fremmest fremstillet med vægt på stabilitet og indvendigt design. Tykke vægge, solidt konstruerede hængsler og spansk cedertræ af høj kvalitet, hjælper med at maksimere fugtighedskontrollen og minimere fugttab, der kan føre til tørre og beskadigede cigarer.

Hver humidors solide konstruktion arbejder perfekt sammen med luftfugteren, så du behøver aldrig at bruge et hygrometer! Det eneste, du skal gøre, er at fylde luftfugteren med destilleret vand og en fugtighedsregulerende opløsning, og det er det hele. Det giver dig mulighed for at bruge mindre tid på at bekymre dig om dine cigarers tilstand, og mere tid på at nyde bedre og mere effektivt konditionerede cigarer.

Mange af humidorerne har også skillevægge, så du bedre kan organisere dine cigarer. Humidorer med større kapacitet kan også have udtagelige bakker, som gør det nemmere at sortere og finde cigarer, når det er tid til at tænde op i din yndlingsrøg. Der er også masser af plads i hver humidor, hvis du vælger at opgradere luftfugteren.

Mens det indre af hver humidor tilbyder robust funktionalitet, forstår Pegasus-teamet også, at en god humidor skal have et behageligt udseende og en følelse, der passer til. En Pegasus-humidor skal forbedre sit rum, uanset indretningen i hjemmet eller på kontoret. Derfor suppleres det overlegne design af hver humidors interiør med smukt udformede eksteriører.

Unikke træsorter, lakker og deres helt egen specielle frosting-metode giver den umiskendelige Pegasus-stil. De resulterende humidorer tilbyder den helt rigtige blanding af form og funktion, der giver cigarelskere overalt en grund til at juble.

Pegasus-serien

Uanset om du er hjemme eller på farten, fås Pegasus-humidorer i forskellige størrelser for at imødekomme alle dine behov. Hver humidor er designet til at optimere effektiviteten, mens den stadig har et elegant, men dejligt underspillet udseende.

Der er fem grundstørrelser at vælge imellem:
100 cigarer Stor kapacitet, ideel til langtidsopbevaring eller ældning
80 cigarer En balance mellem tilgængelighed og kapacitet
50 cigarer Allround-valget til den daglige aficionado
35 cigarer Et godt valg, når pladsen på skrivebordet er begrænset
20 cigarer Har integrerede magnetlukninger, der er perfekte til at opbevare cigarer sikkert på rejsen

Pegasus-teamet tilbyder også flere typer udvendigt træ, som hver især fås i forskellige farver og finish, der kan forbedre enhver indretning med iøjnefaldende appel. Et par af vores favoritter inkluderer:

 • Bambus Sort Frostet 20
 • Makassar mat konveks 80
 • Valnød Frostet 35
 • Wenge Glans 50

  Dette udvalg af størrelser og stilarter giver dig mulighed for at vælge den humidor, der giver det bedste look til din indretning og den mest effektive udnyttelse af pladsen. Dette sker uden at gå på kompromis med værdien eller kvaliteten af klimakontrollen, hvilket gør Pegasus humidorer til et ideelt valg for alle.

  En ubarmhjertig stræben efter ekspertise
  Folkene bag Guy Janot og Pegasus humidors arbejder ud fra den faste overbevisning, at det ikke er nok blot at være den bedste i branchen. Jagten på perfektion er uendelig, så barren skal hele tiden hæves højere og højere. Denne passion er kærligt indbygget i hver eneste humidor.  En Pegasus-humidor giver ikke kun dine cigarer et pålideligt, sikkert og smukt udformet hjem, den giver dig også den ultimative gave: ro i sindet. En ny Pegasus humidor vil give din cigaroplevelse vinger til at svæve til nye højder.

Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger