Bøger, magasiner, DVDer

Bøger, magasiner, DVDer

Udvid din forståelse for cigarer ved at opbygge dit bibliotek med cigarressourcer. Der findes utallige bøger, magasiner og dvd'er, som kan hjælpe dig med at udvide din viden om cigarer.


Bøger

Der er intet bedre end at slappe af med en lækker cigar og en god bog. Du kan finde masser af cigarrelateret læsning, som helt sikkert vil give dig mange timers glæde ved din cigarrygning. Lær om de cubanske cigarers historie, cigarvenlige steder for den verdensrejsende og meget mere. Du vil også finde adorinis meget informative Humidor Guide, en vigtig ressource for alle cigarentusiaster.

Magasiner

Følg med Cigar Aficionados brancheeksperter, når de deler alt det nyeste om de nyeste cigar-gadgets, de bedste drinks, rejsetips og vurderinger af verdens bedste cigarer. Sug alle de uvurderlige ressourcer op, som Cigar Journal tilbyder, mens brancheinsidere guider dig gennem de forskellige aspekter af den stadigt skiftende cigarverden. Disse publikationer og flere andre vil føre dig dybt ind i en verden af cigarer som aldrig før.

DVD'er

Nyd seværdighederne og lydene fra cigarverdenen, med et udvalg fra den vidunderlige verden af aficionadoens personlige DVD-bibliotek. Den bedst sælgende DVD-version af adorini's Humidor Guide er et must-have, som vil få dig til at opbevare cigarer som en professionel på ingen tid.

Fra guidebøger, nyheder fra branchen, cigaranmeldelser, mad- og drikkeparring og videre til et utal af andre emner finder du alle de informative og underholdende ressourcer, du har brug for, for at højne din cigarrygningsoplevelse.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger