Fair købsbetingelser er en del af vores forståelse for ekstraordinær service til vores kunder. Vi tilbyder vores kunder fordele såsom lav prisgaranti. Vi er overbeviste om, at den fremragende værdi af vores produkter også vil være overbevisende.

Priser - Mindste indkøbsgrænse

Meddelelse om mangler

På grund af transportørs forsikringsforhold, så bør køber undersøge varen ved modtagelse. Synlige skader på pakken skal bekræftes skriftligt direkte ved levering af postbud og/eller transportør. I tilfælde af skader uden synlige skader på pakken, så skal du informere os inden for 2 dage efter modtagelse af forsendelsen.

Betaling

Klienten kan vælge mellem følgende betalingsmåder afhængig af preferencer. Kreditkort og debitkort. Det er også muligt at betale ved bankoverførsel, hvis man forespørger til det. Ekstragebyret for kontant ved levering er € 7.50 i Tyskland og € 14 for andre EU lande. Den købte pris er generelt kun forfalden på afsendelsesdagen, og bliver kun trukket hos klienten på denne dato. I tilfælde af kontant betaling ved levering, så er betaling forfalden ved levering. I tilfælde af kreditkort, så kan kortudsteder reservere ordrebeløbet på kortet, men beløbet trækkes først ved afsendelse.
Din ordre er et tilbud fra os om at købe varer på vores webside. Vi anerkender modtagelse af ordren ved afsendelse af en automatiseret email, som bekræfter ordren. Det er kun en bekræftelse på modtagelse af ordren, og der vil ikke blive udarbejdet en bindende kontrakt mellem os, medmindre og indtil vi accepterer din ordre med en ordrebekræftelse eller ved levering af varerne.
Kontrakten kan udarbejdes enten på engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, hollandsk, svensk, russisk eller japansk.
Alle produkter forbliver vores ejendom indtil det fulde beløb for indkøb er betalt.

100-dage pengene tilbage garanti

Klinten er givet retten til at returnere købte produkter inden for 100 dage. Hvis en fremsendt enhed af den en eller anden grund ikke modsvarer klientens forventninger, så vil vi betale det modtagne beløb ved modtagelse af produktet i original stand og i original indpakning. Dette er ikke et obligatorisk krav for at have ret til afbestilling. Det er ikke nødvendigt at give nogen grund for returnering af produkt, pengene refunderes med det samme. Vær venligst opmærksom på at særligt tilpassede produkter ikke kan returneres.
----------------------------
----------------------------
Ret til afbestilling
Du har ret til at afbestille et køb uden at give årsag, på et hvilket som helst tidspunkt inden for "nedkølings" perioden på 100 dage, begyndende fra den dag du modtager varerne. Du skal underette os om din afbestilling skriftligt eller på anden gangbar medie til vores kontaktadresse.
Konsekvenser ved afbestilling
Hvis du er i besiddelse af varen, så er du ansvarlig for at passe på dem på rimelig vis.
Du skal tilbagesende varen til vores kontaktadresse så hurtigt som muligt, efter du har afbrudt kontrakten.
Vi forbeholder os at afkræve et gebyr, der ikke overstiger de direkte omkostninger forbundet med at, hente varen, hvis du ikke returnerer varen eller returnerer dem på vores regning. I tilfælde af returnering, så refunderer vi ikke kun varens pris, men også forsendelsesomkostningerne til klientens adresse. Returnering af varen til vores lager er på klientens regning.
Når først du har underrettet os om, at du ønsker at afbryde kontrakten, så vil enhver sum debiteret os blive refunderet så hurtigt som muligt og i ethvert tilfælde inden for 100 dage af din kontraktophævelse.
Du har ingen rettigheder til afbestilling af varer der er bestilt på dine mål eller klar lavet personlige eller som i sagens natur ikke kan returneres eller vil forringes eller hastigt udløbe.
----------------------------
----------------------------
Our 100 dage, pengene tilbage garanti begrænser på ingen måde retten til at afbestille, som klienten iøvrigt også har ret til.

Lav prisgaranti

Vi garanterer for alle tilbudte produkter, at klienten betaler den laveste pris. Hvis klienten skulle finde det samme produkt et ande sted, inden for 3 måneder efter køb, til en lavere pris, så betaler vi differencen på købsprisen.

Fortrolighedspolitik

Ordredata og klientdata lagres. Detaljer om ordrekontrakt vil blive sendt til dig på e-mail. Du kan gemme brugerbetingelser på denne side. For detaljer om fortrolighed, se venligst vores seperate privacy policy.

Annullering

Vi forbeholder os retten til at trække os fra ordrekontrakten, såfremt der er fejl i udregningen, skriften eller printet.

Særlig forsendelse af kabinetter

Kabinetter sendes med en transportør (ex curb).

Firmadetaljer

Tlf: +49-221-80009410/ 1 (574)-607-4008/ (800) 613-6219


Internationale hovedkontor:
HumidorDiscount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Köln
Tyskland

Direktør: Felix Spohn
Skattenummer: 215/5817/1281

EU-VAT Identifikationsnummer.: DE813377639
Kommercielt register: Amtsgericht Cologne
Handelsregisteringsnummer.: HRB 37042


Websiden drives af Humidor Discount - Gebr. Spohn GmbH.