Dobbeltbladet cigarklipper

Dobbeltbladet cigarklipper

Cigarsakse er nødvendige for at kunne nyde førsteklasses cigarer, og de findes i alle mulige former og størrelser. De klassiske guillotineskærere med et enkelt blad til cigarer har engang været de mest populære, men guillotineskærere med dobbeltblad er den foretrukne skærer for moderne cigarelskere overalt. Uanset om det drejer sig om enkle basale modeller eller sofistikerede designs, der giver mere flair til cigaroplevelsen, er der en dobbeltbladet cigarreskærer til dig.Sådan fungerer dobbeltbladede sakse

Selv om nye fremskridt inden for design af cigarsakse har givet mulighed for forskellige bladkonfigurationer, fungerer de fleste dobbeltbladede saks på samme måde. Dobbelklingesakse, såsom [Y296] adorini Credit Card Cigar Saks [Y296], har generelt to guillotinestilede knive monteret over for hinanden, som presses sammen for at fjerne en del af cigarhovedet.

Da bladene bevæger sig indad mod midten og overlapper hinanden, er resultatet et renere og mere effektivt snit, end man får med en enkeltbladet klipper. Processen med at bruge en typisk dobbeltbladet cigarguillotine er enkel:

 1. Skub bladene ind i den åbne position.
 2. Placer en cigar i åbningen.
 3. Ret cigaren op, hvor du ønsker at skære.
 4. Med en jævn og let bevægelse lukkes klipperen med fast bevægelse til lukket tilstand.

  Det er alt, hvad der skal til, for at give hver af dine cigarer et kvalitetssnit hver gang. Det kræver måske lidt øvelse, at finde den helt rigtige skærehastighed og det niveau af fasthed, der fungerer bedst for dig, men det betyder bare, at du får mulighed for at skære og ryge flere cigarer! Du skal naturligvis altid være forsigtig og sørge for at holde fingrene sikkert i håndtagene og uden for klipperens åbning for at undgå uheld.

  Dobbeltbladet Cigarklipper fordele

  Cigarklipppere med dobbelt klinge har en række fordele i forhold til cigarkippere med enkelt klinge og andre typer sakse, som gør dem til gode allround-muligheder for cigarentusiaster, på alle niveauer af smag og erfaring.  Alsidighed

  Dobbelbladsklippere skærer et bredt spektrum af størrelser og former, hvilket gør dem til et alsidigt cigarværktøj, som man kan have ved hånden. Mange af dagens tilbud kan skære fra de mindste cigarer til cigarer med en diameter på 60 eller mere. Cigar punch klippere eller andre mindre enheder kan kræve to eller tre snit for at opnå et optimalt træk på større cigarer eller formede cigarer. Men dobbeltbladede klippere kan klare det hele med et enkelt slag med knivene. Dette reducerer ikke kun den tid, du bruger på at forberede din cigar, men det giver også et større overfladeareal, som du kan trække fra, hvilket kan hjælpe dig med at opdage flere af tobakkens skjulte lækkerier.

  Optimal skærebevægelse

  Den glidende bevægelse, som de fleste cigarskærere med dobbeltklinge giver, betyder, at dine cigarer vil blive skåret jævnt, samtidig med at risikoen for at flosse tobaksbladet på den ene eller den anden side mindskes, som skæremaskiner med enkeltklinge nogle gange kan gøre. Dette gør det også nemt at skære næsten enhver cigar, du har ved hånden, selv en Torpedo eller en Gordo i kæmpe størrelse.

  Brugervenlighed

  De fleste cigarskærere med dobbeltblad har praktiske håndtag for at opnå den hurtige og nemme glidende bevægelse bedre. Du skal blot klemme bladene sammen for at skære din cigar, og så er du klar til at tænde op. Ikke alene fungerer det enkle design godt til at opnå et kvalitetssnit, men nogle af nutidens dobbeltbladede klipppere er også selvskærende. Det betyder mindre vedligeholdelse og mindre besvær!

  Et bredt udvalg af muligheder

  Der findes mange forskellige varianter af dobbeltbladede skæremaskiner, lige fra enkle dobbeltguillotiner til sofistikerede apparater, der giver et strejf af elegance eller moderne flair. Hvis du er klædt på til at imponere, og har brug for en klipper, der passer til, er der masser af udsøgte dobbeltklingeklippere til jobbet. Hvis du leder efter en hverdagsklipper, der ikke koster dyrt, er der også mange af dem. Uanset dit budget eller lejligheden finder du helt sikkert en cigarskærer med dobbeltblad, der passer til dig.  Dobbelt cigarrygningsglæde

  Cigarskærere med dobbeltklinge giver optimal skærevirkning og en alsidighed, der ikke kan matches af andre typer klippere. Oplev alle de glæder, som dobbeltbladede klippere kan give din cigarrygningsoplevelse.

Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger