Humidorer

Humidorer

Der er ikke noget så glædeligt som at vælge en korrekt vedligeholdt, perfekt fugtet cigar fra din helt egen cigarhumidor. Kvalitet er nøglen til optimal opbevaring af cigarer. HumidorDiscount er her for at hjælpe dig med, at finde en humidor, der vil give dig mange års glæde med at ryge cigar.

Hvad er en humidor?
En humidor er ganske enkelt et selvstændigt rum, der giver tobakken et fugtighedskontrolleret miljø. En befugtningsanordning holder humidorens indre på omkring 65 til 72 procent relativ luftfugtighed, hvilket er det optimale for cigarer. En humidor af høj kvalitet tilbyder pålidelighed, stil og generel ro i sindet, så du bedre kan nyde oplevelsen af at ryge cigar.

Nutidens cigarhumidorer tilbyder meget mere raffinerede muligheder for den moderne cigarelsker, med materialer af høj kvalitet som træ, metal, glas, akryl og endda kulfiber. En veludført humidor sikrer, at den relative luftfugtighed opretholdes med den største effektivitet. Dine cigarer vil blive opbevaret sikkert i det ideelle klima, så du kan nyde en god smøg hver gang.

Typer af humidorer
Enhver cigarelsker eller cigarleverandør har forskellige behov og ønsker, og derfor er der utallige varianter af humidortyper at vælge imellem. Når du bladrer gennem HumidorDiscounts samling af humidorer, kan du overveje, hvilken type der vil fungere bedst for dig.

Bordversion
Bordmodeller er den mest almindelige type humidor. De tilbyder utrolig alsidighed med et uendeligt udvalg af størrelser og stilarter og er ideelle til både veteran-connaisseurs, hverdags-cigarelskere og afslappede entusiaster. Uanset om det er til hjemmet eller kontoret, kan en bordhumidor tilføje et strejf af elegance til indretningen, samtidig med at den holder dine cigarer inden for rækkevidde. Humidorer med glastop er gode til at vise din cigarsamling frem. Hvis du virkelig vil vise dine dyrebare cigarer frem, så tjek adorinis populære Cube Deluxe Humidor.

Bordhumidorer kan rumme alt fra fem cigarer op til 300 eller mere, men de fleste kan rumme mellem 25 og 150 cigarer i gennemsnit. Du finder nogle gode eksempler i Adorinis sortiment af udsøgte humidorer, der viser den brede vifte af cigaropbevaringsmuligheder.

Rejser
Bare fordi du er på farten, betyder det ikke, at du skal undvære ordentligt fugtede cigarer. Rejsehumidorer giver dig fleksibiliteten til at opbevare dine cigarer i det optimale miljø, uanset hvor dine rejser fører dig hen. Rejsehumidorer kan variere fra små, befugtede cigarkasser til større, flotte modeller, der endda kan fungere som bordhumidorer.

Kabinet
Disse humidorer er klædt på til at imponere, og er det oplagte valg for seriøse samlere, da humidorkabinetter generelt tilbyder mere plads til cigarer samt meget sofistikerede stilarter. De større, gulvstående eller vægmonterede skabe er mest almindelige i detailhandlen, med deres højere kapacitet og større udstillingsmuligheder. Mange humidorskabe omfatter også elektroniske befugtningssystemer og andre muligheder, for at forbedre effektiviteten af klimakontrollen.

Walk-in
Som navnet antyder, er dette befugtede områder, som du fysisk kan gå ind i. En walk-in humidor bruges oftest af cigarbutikker og kun af de mest seriøse cigar-connaisseurs, og den kan være så lille som et kosteskab eller så stor og omfattende som en hel butiksfacade. Så længe området er aflukket og konstant fugtet, kan det være en walk-in humidor. Walk-in humidors er dyre at vedligeholde og har brug for langt mere robuste befugtningssystemer, for ikke at nævne mere vand og strøm. Så de er ikke ideelle til den afslappede cigarentusiast.

Valg af den rigtige humidor
Når du har indsnævret den type humidor, du vil have, kan du fokusere på de detaljer i humidoren, der passer bedst til dine behov. Hvis du opstiller nogle få parametre, før du begynder din søgning, bliver det nemmere og mere vellykket at vælge en humidor.Størrelse
Vil humidoren passe til det område, hvor du har tænkt dig at placere den? Tænk på en humidor som et lille møbel, og overvej dens placering i et rum i overensstemmelse hermed. Mål området og sammenlign det med de størrelser, der er tilgængelige på hver humidors side.

Kapacitet
Hvor mange cigarer har du brug for at opbevare? Det kan være svært at svare på, da det afhænger af dit cigarforbrug, hvor ofte du skifter cigarer, og om du har brug for plads til længere lagring af cigarer. Hvis du ikke er sikker, og pladsen tillader det, skal du altid vælge lidt større, end du tror, du får brug for. Tjek HumidorDiscounts humidorberegner for at få en bedre idé om hver humidors kapacitet.

Stil
Vil humidoren passe til indretningen? Skal den have et traditionelt eller moderne look? Skal den bruges til at udstille cigarer? Har den brug for lås og nøgle? Du vil højst sandsynligt se humidoren hver dag, så du ønsker, at den skal være en behagelig tilføjelse til rummet og ikke en distraktion. Fra underspillet og funktionel til et iøjnefaldende midtpunkt, du er sikker på at finde en stil, der passer.

Budget
Ligesom enhver anden investering er en cigar humidor en, du bør overveje nøje for at sikre, at den opfylder dine behov. Omkostningerne ved at opdatere dårlige befugtningssystemer kan være betydelige, og det samme kan omkostningerne ved at genvinde tabet af forkert befugtede cigarer. Så hav en budgetplan for at undgå disse frustrationer senere hen. Der findes humidorer i næsten alle prisklasser, lige fra basale begynderhumidorer til Adorinis fantastiske, enestående Tresor Cassaforte Humidor Safe..

Ud over disse overvejelser kan du gå i dybden med humidorens indvendige funktionalitet. At have en robust række funktioner i hjertet af din humidor betyder, at dine cigarer vil være bedre bevaret og beskyttet, hvilket giver en meget gladere cigarrygeroplevelse.Befugtning
Dette er afgørende for, at enhver humidor fungerer korrekt. De fleste humidorer indeholder en befugtningsanordning, men du vil gerne være sikker på, at befugteren giver optimal ydelse. Akrylpolymerfleece er et yndet befugtningsmateriale, som kan lagre mere vand end traditionelle svampebaserede befugtere. Mikroprocessorstyrede elektroniske luftfugtere er uden tvivl det bedste valg. Du kan altid tilføje eller opgradere en befugter, hvis det er nødvendigt, uanset hvilken type befugtning du har brug for.

Beklædning
Den indvendige beklædning i en humidor kan hjælpe med ældningsprocessen af cigarer og også bedre opretholde en ensartet fugtighed. Humidorer beklædt med fugtabsorberende spansk cedertræ er at foretrække. Men mahogni og okume er også effektive valg, som findes i mange humidorer af høj kvalitet. Glas- eller akrylhumidorer har måske ikke en beklædning, så det anbefales at tilføje cedertræsbakker eller skillevægge.

Byggekvalitet
Tænk på en humidor som et arvestykke, der skal holde hele livet. En humidors effektivitet er direkte relateret til kvaliteten af håndværket, så kig efter en humidor, der har tykke vægge og et solidt korpusdesign. Adorinis Santiago Deluxe humidor er et godt eksempel. Den øgede styrke betyder, at humidoren bedre kan isolere den indre fugtighed, hvilket giver en mere effektiv og længerevarende cigaropbevaringsløsning.

Hængsler
Et ofte overset aspekt ved en humidor er kvalitetshængsler, som kan give længere levetid, mere jævn åbning/lukning og et bedre forseglende låg. Kraftige kvadranthængsler er det foretrukne valg blandt humidorproducenter og cigarelskere, på grund af den høje grad af holdbarhed og stil, hængslerne tilbyder.

Hygrometre
Selvom det ikke er nødvendigt at fugte cigarer, gør hygrometre det meget nemmere at holde styr på fugtighedsniveauet og sikre, at cigarer opbevares under ideelle forhold. Mange humidorer leveres med et hygrometer, men ofte er det mindre nøjagtige metalfjederhygrometre. Meget præcise hårhygrometre og letlæselige digitale hygrometre er populære valg, som kan give dig større ro i sindet. Nogle har endda et integreret termometer. Du kan gennemse HumidorDiscounts hygrometre og termometre for at finde den type og størrelse, der passer til din humidor.

Indvendige forbedringer
Dette omfatter en række muligheder, der kan hjælpe med at forbedre en humidors samlede ydeevne. Ventilationsåbninger og indvendige vægge med ribber forbedrer for eksempel cirkulationen for at sikre, at hver af dine cigarer bliver bedre udsat for den fugtighed, der er nødvendig for at holde dem i optimal stand. Andre nyttige tilføjelser, såsom cedertræ skillevægge og bakker, kan også hjælpe med at forbedre cigarorganiseringen og samtidig optimere fugtighedskontrollen.

Humidor-jagt gjort letMed disse tips er du klar til at finde en cigarhumidor, der vil give dine dyrebare cigarer et langtidsholdbart hjem, som passer perfekt til dem.

Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger