Villa Spa

Villa Spa

Den rette pleje af dine cigarer er afgørende for den fulde nydelse af cigaroplevelsen, så du bør ikke nøjes med humidorer, der blot er tilstrækkelige. Kom ind i VillaSpa. VillaSpa-humidorer tager befugtning af cigarer til det næste niveau, og giver dig mulighed for at opbevare, organisere og bevare dine cigarer med den største selvtillid. Det er som at have en spa til dine cigarer.


Fremragende opbevaring af cigarer
Da VillaSpa-grundlæggeren Kurt Steinborn i 1990'erne vendte hjem fra en forretningsrejse med cigarer, der var blevet opbevaret forkert, samlede han sine venner, og de gik i gang med at skabe en løsning på det problem, der har plaget så mange cigarentusiaster: Cigarer, der er for fugtige eller for tørre.

Steinborn og hans team udviklede en innovativ befugter, der ville gøre befugtning af cigarer nemmere, mere effektiv og meget mere pålidelig. Han afslørede sin banebrydende opfindelse i 2003 og døbte den CigarSpa elektroniske befugtningssystem. Steinborn var dog ikke imponeret over kvaliteten af de humidorer, der fandtes på markedet. Han besluttede, at hans befugter havde brug for en ordentlig humidor for at vise sit sande potentiale.

Steinborn slog sig sammen med humidor- og tilbehørsproducenten Siglo for at skabe en humidor, der var i stand til at give den elektroniske CigarSpa humidifier et værdigt hjem. Det var sådan, VillaSpa humidors blev født. De fint forarbejdede produkter har siden udviklet et ry for at levere exceptionel befugtning sammen med deres smukt underspillede design.Hver VillaSpa-humidor har et dragende udseende og en fornemmelse med en række forskellige finishes, der er perfekte til ethvert hjem eller kontor. Fra den klassiske sorte eller hvide finish til mere livlige farver som gul, rød eller lilla er du sikker på at finde det rigtige look til din indretning.

VillaSpa humidorer er skabt til den seriøse cigar-connaisseur og giver de bedste muligheder for dem, der ønsker:

 • Fugtighedskontrol af højeste kvalitet
 • Plads til mere end 200 cigarer
 • Alsidighed i organiseringen af cigarer
 • Meget holdbar byggekvalitet
 • En blanding af traditionelt og moderne design

  Selvom de ikke er blandt de mest budgetvenlige på markedet, beviser VillaSpa humidorer deres værd med en enestående samlet ydeevne hver dag. Beviset ligger i de finere detaljer i hver humidors design og konstruktion.

  VillaSpa-humidoren
  Hver humidor har et superstærkt korpusdesign af MDF (medium-density fiberboard). MDF er tykkere end almindelig krydsfiner og består af lag af varmebehandlede træfibre kombineret med voks og klæbematerialer. Denne bundsolide kerne er mindre tilbøjelig til at udvide sig og trække sig sammen, som naturligt træ ofte gør, hvilket gør den til et optimalt valg til fremstilling af humidorer.  Dette omhyggeligt udformede materiale giver også en mere attraktiv overflade uden knaster, som forekommer i naturligt træ, hvilket gør MDF til et perfekt valg til påføring af finér. Finéren samles af dygtige håndværkere, der er på toppen af deres kunnen. Finéren skaber et slankt, iøjnefaldende ydre og et indre, der er ideelt til opbevaring af cigarer.

  Den indvendige finer i alle VillaSpa humidorer er af okoumé, et eksotisk træ, som er et yndet valg blandt kendere. Træet har en høj fugtabsorberingshastighed, hvilket hjælper med at opretholde en konstant fugtighedskontrol. Okoumé afgiver også meget lidt lugt, så cigarenes aroma vil ikke blive påvirket af træet, som det sker med andre træsorter som f.eks. spansk cedertræ.

  VillaSpa-humoratorerne har andre designelementer, der gør hver enkelt skabelse til en cigarelskers drøm. Ekstra store håndtag giver dig et godt greb, hvilket gør det lettere og mere bekvemt at flytte humidoren. Kraftige kvadranthængsler giver stabilitet og hjælper med at sikre, at låget åbnes og lukkes med den største lethed.  To forskellige niveauer af opbevaringsplads giver dig fleksibilitet til at organisere dine cigarer mere effektivt. Det øverste niveau har to bevægelige bakker, der er ventilerede for bedre luftcirkulation. Det nederste niveau har masser af plads til cigarer og den medfølgende CigarSpa befugtningsanordning.

  VillaSpa's hjerte og sjæl
  Selve roden til enhver VillaSpa humidors succes er den elektroniske CigarSpa-fugter. Denne unikke enhed gør befugtning af cigarer nem, pålidelig og problemfri. Det enestående design og konstruktionen af denne tyskproducerede enhed sætter en ny standard for befugtere og giver dig ro i sindet om, at dine cigarer altid vil være i optimal stand.  CigarSpa fungerer ved hjælp af et sofistikeret system med bløde fordampningsmembraner, der giver en langsom og konstant befugtning, så cigarerne nemt kan tilpasse sig ændringer i miljøet. Det unikke design af membranerne betyder, at enheden kun skal fyldes med destilleret vand ca. hver 4. til 6. måned. CigarSpa er præcisionsbygget til opbevaring af 50 til 500 cigarer og er det perfekte supplement til VillaSpa humidoren.

  En kraftfuld indbygget mikroprocessor giver dig mulighed for at justere fugtighedsniveauet med kun én knap. Du kan finjustere befugtningen mellem 55% og 75% for at finde dit foretrukne niveau. Du kan også holde styr på aktuelle forhold, gennemsnitlige fugtighedsniveauer og gennemsnitstemperatur takket være et digitalt displaypanel.

  Mens mange elektroniske luftfugtere skaber frustration på grund af irriterende ledninger, der skal tilsluttes eksterne stikkontakter, har CigarSpa et langtidsholdbart batteri, der kan fungere i op til tre år på én opladning. Det er slut med at bøvle med ledninger eller forsøge at placere din humidor i nærheden af en stikkontakt. Det indbyggede display vil endda advare dig, når batteriet er ved at være fladt, og når det er tid til at fylde vand på.

  Med opdaterede komponenter gør CigarSpa befugtning af cigarer nemmere og mere effektiv end nogensinde før. Med dette kraftfulde befugtningssystem i centrum fremstår en VillaSpa-humidor som en af de bedste allround-cigarhumidorer, der findes i dag. Hvis du ønsker, at dine cigarer skal holdes i den allerbedste stand, så er VillaSpa-cigarhumidoren med CigarSpa luftfugter et nemt valg.

  Det hjem, dine cigarer fortjener
  Det tiltrækkende udseende, ekspertkonstruktionen og den pålidelige fugtighedskontrol i de vedligeholdelsesvenlige VillaSpa-humidorer gør dem til vindere, som du kan stole på dag ud og dag ind. VillaSpa humidors leverer så meget mere end bare fugtig opbevaringsplads. Drevet af den innovative CigarSpa-fugter giver VillaSpa-humidorer, som Steinborn og hans team proklamerer, "wellness for cigarer." Giv dine cigarer den pleje, de fortjener, med en VillaSpa-humidor.

Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger