Punch cutter

Punch cutter

Uanset om du slapper af derhjemme eller nyder cigarer på farten, er cigarklippere af punch-typen en fantastisk måde til hurtigt og præcist at forberede dine cigarer på. Traditionelle guillotineklippere, V-klippere og andre typer cigarklippere har deres fordele, men kun få kan konkurrere med alsidigheden og bekvemmeligheden ved en god punchklipper.Sådan fungerer punch-cigarklippere

Punch-cigarrklippere er enkle i deres design, men meget effektive, idet de anvender et cirkulært blad, som regel af knivskarpt rustfrit stål, der slår hul i enden eller hovedet af en cigar. Det er en relativt nem procedure, der udføres i nogle få korte trin:

  1. Stil kniven på linje med midten af den ene ende af cigaren.
 1. Skub bladet ind i cigaren og drej det.
 2. Fortsæt med at dreje klipperen, indtil der er skabt et hul, der er tilstrækkeligt stort til at trække igennem.
 3. Fjern klipperen.

  Det er alt, hvad der skal til. Sørg blot for ikke at trykke for hårdt eller dreje skæret for vildt under klippet. Det kan beskadige cigaren, så en langsom, afmålt skærebevægelse er altid bedst. Hvis snittet ser ud til at være lidt forskudt, skal du ikke bekymre dig. Du vil stadig nyde alle de velsmagende godheder, som cigaren har at byde på. Med lidt øvelse vil det blive helt naturligt at indstille klipperne, og du vil klippe cigaren som en professionel.  Ryger du normalt en cigar med en større diameter? Vær ikke bange for at lave to eller tre snit for at sikre, at du kan trække mere frit. Disse huller kan være separate eller overlappende snit, afhængigt af cigarrens og stempelklipperens størrelse. Punch-cigarklippere giver dig fleksibilitetens kraft.

  Punch Cigar Klipper Fordele

  Hvis du overvejer en punchcigarklipper, er der flere funktioner, der gør disse klippere meget fordelagtige for den moderne cigarryger:

  Let betjening

  Punch-klippere gør dine cigarer klar på et øjeblik med blot et tryk og en drejebevægelse. Det enkle design af puncklippere betyder også, at du ikke behøver at bekymre dig om at skære for meget af cigarhovedet, som med guillotine cutters.

  Bærbarhed

  Stempelklippere er ideelle til dem, der nyder en cigar, mens de er på farten, da klipperne generelt er kompakte i deres design og nemme at bære. Mange punch-klippere, såsom den publikumsvenlige adorini Large Bullet Punch, har nøgleringe for ekstra bekvemmelighed og indtrækkelige knive for ekstra sikkerhed.  Alsidighed

  Ikke alene er punch-klippere meget bærbare, men de kan også skære næsten enhver traditionel Parejo eller straight cigar, uanset størrelse. Stanseblade findes i forskellige størrelser, hvor de fleste har en diameter på mellem 7 og 13 mm. Nogle punch-klippere har flere blade til både større og mindre cigarer. Punch-klipper design gør det også nemt at integrere i andre cigar gadgets, såsom multi-tools og cigarlightere.

  Værdi

  Stempelcigarklippere, der dækker hele spektret af pris og stil, kan give utrolig værdi til din rygeoplevelse, samtidig med at de skåner din pengepung. Der findes et komplet udvalg af stempelcigarklippere af høj kvalitet, fra pålidelige hverdagsredskaber til de mest luksuriøse, såsom den iøjnefaldende Davidoff Round Cutter og andre udsøgte muligheder.

  Ulemperne ved stempelcigarklippere er få, men stadig værd at overveje, når du beslutter dig for den bedste klipper til dine behov. En punch-klipper skaber et mindre hul til at trække igennem end mange andre cuttertyper. Mens nogle entusiaster mener, at den mindre åbning hjælper med at fokusere røgens krop og smag på ganen, hævder andre, at det begrænser røgens fylde. Dette kan dog nemt kompenseres ved at skære flere huller, som man kan trække fra.

  Den eneste ulempe, der er sværere at overvinde, er, at de fleste stempelklippere er meget sværere at bruge på formede cigarer. Så hvis du regelmæssigt nyder Torpedoformede cigarer eller andre figurados, er en traditionel punchcutter måske ikke det ideelle valg for dig.  Hvis du hører til dem, der gerne vil prøve lidt af hvert, er et godt alternativ en kombinationsklipper som Porsche Design 3-in-1 Cigar Cutter, der kan stanse, guillotine- og V-skære din røg. Med sådan noget har du altid det rigtige værktøj til opgaven, uanset hvilken form cigaren har.


  Punch, Tænd and Nyd!

  Uanset om du slapper af i din yndlingscigarlounge eller rejser rundt om i verden, kan du med en punchklipper skære cigarer hurtigt og præcist, så du kan komme i gang med at nyde dine cigarer, uanset tid og sted.


Alle priser er allerede inkluderet moms.. Gratis forsendelse fra 750,00 kr. For ordrer på en værdi under 750,00 kr yderligereforsendelsesomkostninger