adorini Hygrometer Stor foto 3 adorini Hygrometer Stor foto 2
adorini Hygrometer Stor foto 2

adorini Hygrometer Stor


5,0 (1 Bedømmelse)
-69% Rabat
74,00 kr
238,72 kr

Tilgængelighed: Øjeblikkelig / på lager Modtag det indenfor 3-5 arbejdsdage

Antal

Du har lige investeret i en humidor og fyldt luftfugteren, og dine cigarer er på plads og klar til brug. Alt ser godt ud, men uden et hygrometer er der en nagende følelse af ikke at vide, hvor meget fugtighed dine cigarer egentlig får. Det er en følelse, som cigarentusiaster kender alt for godt. Du kan dog give dig selv lidt ro i sindet med et kvalitetshygrometer som Hygrometer Basis Stor.

Dette attraktive hygrometer har en gylden yderkant, der omkranser en hvid skive med en klassisk analog urskive, som giver et tidløst look, der er ideelt til næsten enhver humidor. Den større diameter og tallene giver et letlæseligt apparat, så du bedre kan holde styr på luftfugtigheden i din humidor.

Apparatet fungerer ved hjælp af en metalspiral, der er fastgjort til en nål. Når luftfugtigheden stiger og falder, bevæger spiralen nålen tilsvarende. Dette giver dig en omtrentlig aflæsning af det relative fugtighedsniveau i din humidor. Enheden er let at fastgøre med den medfølgende velcro, hvilket gør den let at fjerne for rekalibrering og rengøring.

Hygrometer Basis Stor tilføjer et strejf af elegance og forbedrer din evne til at fugte dine cigarer korrekt. Det sikrer, at luftfugtigheden er, hvor den skal være for at give dig den bedst mulige rygeoplevelse.

Skærm:
Analog
Fastsættelse:
Velcro
Produktvægt:
22 g
Farve:
Hvid
Måling mekanisme:
Metal spiral
EAN kode:
4260327151212
Temperatur enheder:
Ingen
Temperaturområde:
Ingen celsius
Fugtighed nøjagtighed:
+-5%
Dimensioner:
25 mm
x 72 mm
x 72 mm
Temperatur nøjagtighed:
Ingen

Kunder, der købte denne vare, købte også

 Kunde vurderinger og anmeldelser
 5,0/5   (1 Bedømmelse)
 100% (1 Bedømmelse)
 0% (0 Bedømmelser)
 0% (0 Bedømmelser)
 0% (0 Bedømmelser)
 0% (0 Bedømmelser)
 04 Jun 2024