adorini digitalt hygrometer kompakt

adorini digitalt hygrometer kompakt


4,7 (3 Bedømmelser)
254,00 kr

Tilgængelighed: Øjeblikkelig / på lager Modtag det indenfor 3-5 arbejdsdage

Antal

Bortset fra en luftfugter er der måske ikke noget mere effektivt værktøj til at lette frustrationen og skabe ro i sindet for cigarentusiaster end et hygrometer af høj kvalitet. Adorinis Digital Hygrometer Kompakt er et ideelt eksempel, der overvåger miljøet i en cigarhumidor så godt, at det helt sikkert bliver en uundværlig del af dit cigarbefugtningsarsenal.

Det enkle og funktionelle design fremhæves af frontpaneler i aluminium, der kombineres med et letlæseligt omvendt display med lyse tegn på en mørk baggrund for et elegant moderne look. En kapacitiv sensor leverer høj nøjagtighed og sikrer, at du ikke behøver at gætte, når det gælder luftfugtighed eller temperatur. Med et hurtigt tryk på en knap viser enheden dig den aktuelle temperatur i Celsius eller Fahrenheit og den aktuelle luftfugtighed samt tre dages gennemsnit, for bedre at kortlægge udsving i din humidors miljø.

Med vægt på fleksibilitet passer dette kompakte hygrometer stort set overalt. Det har et integreret stativ og en magnet på bagsiden, så det er nemt at finde det helt rigtige sted til dette højteknologiske apparat. Enheden leveres præ-kalibreret, men du har også mulighed for manuel kalibrering, hvilket giver dig endnu mere fleksibilitet. adorini Digital Hygrometer Kompakt giver dig mulighed for at fokusere på at nyde dine cigarer, mens den gør alt arbejdet.

Fastsættelse:
Magnet
Temperatur nøjagtighed:
+-1ºC

Skærm:
Digital
Dimensioner:
85 mm
x 19 mm
x 34 mm
Farve:
Sølv
Mærke:
Adorini
Måling mekanisme:
Elektronisk sensor
EAN kode:
4260412681808

Kunder, der købte denne vare, købte også

 Kunde vurderinger og anmeldelser
 4,7/5   (3 Bedømmelser)
 67% (2 Bedømmelser)
 33% (1 Bedømmelse)
 0% (0 Bedømmelser)
 0% (0 Bedømmelser)
 0% (0 Bedømmelser)
 17 May 2024
 26 Jan 2024
 20 Jan 2024